• PRO TV
  • Ce probleme a întâmpinat Ramona Bădescu, după ce a devenit mamă la 50 de ani. Artista a trecut prin momente extrem de grele: „Am avut aceste...”

Ce probleme a întâmpinat Ramona Bădescu, după ce a devenit mamă la 50 de ani. Artista a trecut prin momente extrem de grele: „Am avut aceste...”

Ce probleme a întâmpinat Ramona Bădescu, după ce a devenit mamă la 50 de ani. Artista a trecut prin momente extrem de grele: „Am avut aceste...”

Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, în anul 2019, când avea 50 de ani. Încă de când micuțul s-a născut, aceasta a decis să se retragă din viața publică și să se concentreze pe creșterea lui.

Gallery

Chiar dacă fiul ei reprezintă cea mai mare împlinire a sa și este cu mult peste tot ceea ce ea a relizat pe plan profesional, Ramona Bădescu a recunoscut că a trecut și prin momente dificile, încă de când a devenit mamă.

Ramona Bădescu a suferit de depresie postnatală

Și-a dat seama că ceea ce se întâmplă cu ea nu este ce trebuie și a cerut ajutor imediat. Nu de puține ori, s-a simțit descurajată și a apelat la ajutorul unui specialist, care a reușit să o facă să vadă, din nou, lucrurile într-o manieră pozitivă.

„Meseria de mamă este cea mai grea din lume, din punctul meu de vedere. După naștere, am avut aceste nesiguranțe și am lucrat foarte mult cu un coach mental, care m-a ajutat și m-a învățat să gândesc pozitiv, să fiu puternică, să mă montez, să creez forța din interior și să o dau în exterior”¸a povestit Ramona Bădescu, potrivit Viva.

Ramona Bădescu și-a reluat activitatea

A fost alături de fiul ei la orice pas, dar, acum, Raluca Bădescu a decis că este momentul să revină pe scenă. Prin urmare, și-a reluat activitatea și speră să aibă la fel de multe reușite pe cât a avut până să fie mamă.

„Nu pot să spun acum că, după patru ani, atenția mea nu mai este spre Ignacio, dar vreau să mă simt, din nou, nu numai o mamă bună, nu numai o mamă perfectă, dar și o femeie realizată în meseria ei și în ceea ce a făcut dintotdeauna”, a mai spus Ramona Bădescu.  

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni