• PRO TV
  • E cel mai bine plătit Batman și impresionează cu fizicul său și la 50 de ani! Cum l-au surprins paparazzii pe Christian Bale la piscină

E cel mai bine plătit Batman și impresionează cu fizicul său și la 50 de ani! Cum l-au surprins paparazzii pe Christian Bale la piscină

E cel mai bine plătit Batman și impresionează cu fizicul său și la 50 de ani! Cum l-au surprins paparazzii pe Christian Bale la piscină

Christian Bale și-a sărbătorit ziua de naștere la bustul gol, într-o stațiune din Mexic, alături de cele mai importante persoane din viața sa. Ajuns la 50 de ani, starul din „Batman” se află într-o formă fizică de invidiat.

Gallery

Drept dovadă stau imaginile suprinse de paparazzi, care fac înconjurul internetului. Christian Bale s-a distrat alături de soția sa, Sibi Blažić, și de fiul lor de 9 ani, Joseph. Se pare că Emmeline, fiica în vâstă de 18 a cuplului, nu i-a însoțit pe aceștia în vacanță.

Paparazzii l-au surprins pe actorul laureat cu Oscar în timp ce se relaxa la piscină în stațiunea Los Cabos din Mexic. Bale a renunțat la tricou și și-a etalat fizicul impresionant, în timp ce soția sa încerca amuzată să-l fotografieze. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Actorul s-a bronzat pe șezlong, apoi s-a răcorit în piscină, apoi a fost fotografiat explorând plajele din apropierea cazării alături de soție și fiul său.

Christian Bale, transformări dramatice de-a lungul anilor pentru rolurile sale

Christian Bale deține recordul pentru cele mai multe kilograme pierdute pentru un rol. În 2004, actorul a slăbit mai mult de 30 de kilograme pentru rolul din „The Machinist”, iar în 2019 a „topit” peste 31 de kilograme pentru rolul din „Ford vs. Ferrari. În ambele roluri, actorul era de nerecunoscut.

Bale s-a îngrășat peste 40 de kilograme pentru a-l interpreta pe escrocul Irving Rosenfeld în „American Hustle” din 2014, ajungând la 110 kg. Pe lângă faptul că și-a schimbat drastic fizicul, el s-a ras în cap pentru acest rol.

Rolurile i-au adus câștiguri impresionate lui Christian Bale, care are o avere de peste 120 de milioane de dolari.

La ora actuală, actorul este cel mai bine plătit Batman. Bale a intrat în pielea supereroului din Gotham City în 2005 cu Batman Begins. Au urmat The Dark Knight în 2008 și The Dark Knight Rises în 2012.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni