• PRO TV
  • Ana Morodan, din nou în fața judecătorilor! Contesa Digitală ar putea fi bună de plată, la aproximativ un an de la accidental rutier pe care l-a produs

Ana Morodan, din nou în fața judecătorilor! Contesa Digitală ar putea fi bună de plată, la aproximativ un an de la accidental rutier pe care l-a produs

Ana Morodan, din nou în fața judecătorilor! Contesa Digitală ar putea fi bună de plată, la aproximativ un an de la accidental rutier pe care l-a produs

Problemele se țin lanț de Ana Morodan, iar ceea ce o aduce, din nou, în fața judecătorilor este tot un accident rutier, care s-a produs în urmă cu mai mult timp.

Gallery

În urmă cu trei ani, Ana Morodan a fost implicată într-un accident rutier, iar, în viitorul apropiat, ar putea fi bună de plată, din cauza unei companii care a dat faliment.  

Ana Morodan ajunge, din nou, în fața judecătorilor

Ana Morodan ar putea fi pusă să plătească pagubele care au rezultat în urma accidentului rutier produs în urmă cu trei ani, după ce firma la care avea polița RCA a dat faliment.

Procesul va avea loc spre finalul lunii aprilie a acestui an, Ana Morodan fiind citată în calitate de intervenient, în procesul în care o companie încearcă să recupereze suma de aproximativ 4.000 de euro. Societatea la care avea asigurarea nu a vrut să plătească despăgubirile, urmând, după ceva timp, să dea  faliment.

Ana Morodan, condamnată la 15 luni de închisoare

Anul trecut, Ana Morodan a provocat un accident rutier, aflându-se sub influența calmantelor. Ulterior, aceasta a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și declara că nu se va mai urca niciodată la volanul mașinii.

Conform spuselor Contesei Digitale, calmantele pe care le luase atunci i-au întunecat judecata, nemaifiind conștientă de ceea ce face. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica, a mărturisit că își asumă consecințele faptelor sale și că trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut.

„Conform doctorului psihiatru, există o diferență între ce numim noi popular droguri și calmante prescrise pentru un tratament. Însă, și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce”, a mărturisit vedeta.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni