• PRO TV
  • În ce a investit Dorian Popa 40.000 de euro. Obsesia care l-a lăsat fără o sumă frumușică

În ce a investit Dorian Popa 40.000 de euro. Obsesia care l-a lăsat fără o sumă frumușică

În ce a investit Dorian Popa 40.000 de euro. Obsesia care l-a lăsat fără o sumă frumușică

Dorian Popa nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile sale. Artistul are o pasiune care l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro.

Gallery

Cu ce investiție se laudă Dorian Popa?

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi. Acesta este foarte activ în mediul online, acolo unde își expune întreaga viață.

De-a lungul timpului, artistul și-a dezvoltat o mare pasiune pentru adidași și a mărturisit că a investit 40.000 de euro în încălțări, fiind extrem de mândru de „bijuteriile” pe care le deține.

Bineînțeles că vloggerul deține încălțăminte numai de la branduri de lux și are un dressing dedicat adidașilor.

”Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este unul dintre lucrurile care pe mine mă fac fericit. Fie sau nu o investiție bună, eu întotdeauna voi cumpăra adidași. Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși”, a spus Dorian Popa”, a spus Dorian Popa, pe YouTube.

Artistul și-a etalat încălțările pe internet și, totodată, a făcut un calcul rapid pentru a vedea ce sumă a investit în pasiunea lui. Se pare că Dorian Popa ar fi investit 40.000 de euro în adidași.

”O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, era, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. Deci 10.450 de euro aceștia, 11 perechi. Ăștia erau puțin mai ieftin, cam 7.200 de euro. Ăștia au fost 4.000 de euro. Iar ăștia sunt niște piese de muzeu, în total vreo 2.200 de euro, iar ăștia au fost cam 550 de euro… Promit să muncesc și să îmbogățesc colecția și mai mult”, a mai spus artistul.

Sursă fotă: Instagra/ Captura Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni