• PRO TV
  • Fiica lui Cătălin Crișan, primele declarații după ce artistul a fost operat de urgență: „Îl iubește Dumnezeu”

Fiica lui Cătălin Crișan, primele declarații după ce artistul a fost operat de urgență: „Îl iubește Dumnezeu”

Fiica lui Cătălin Crișan, primele declarații după ce artistul a fost operat de urgență: „Îl iubește Dumnezeu”

Cătălin Crișan a ajuns de curând pe masa de operații, după ce în ultimii ani a suferit de hernie de disc laterală, suportând dureri greu de imaginat. Fiica sa, Daria, a făcut primele declarații după intervenția pe care a suferit-o artistul!

cat

Gallery

​Artistul Cătălin Crișan, în vârstă de 55 de ani, a anunțat prin intermediul unei postări de Facebook că a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine.
La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a transmis Cătălin Crișan, care a avut un mesaj și pentru partenera lui de viață.

„Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”, a mai scris Cătălin Crișan, care nu a dezvăluit public cine e iubita care îi e alături.

Fiica lui Cătălin Crișan, primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său

Daria, fiica artistului, i-a fost aproape în această perioadă extrem de dificilă, iar acum îl ajută să se recupereze. Tânăra a dezvăluit, de curând, că lucrurile decurg bine și că starea de sănătate a cântărețului este din ce în ce mai bună.

„Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede. Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție.

Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni