• PRO TV
  • Îți dă fiori cu chipul brăzdat de cicatrici! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, de nerecunoscut pe platoul de filmare al celui mai nou film

Îți dă fiori cu chipul brăzdat de cicatrici! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, de nerecunoscut pe platoul de filmare al celui mai nou film

Îți dă fiori cu chipul brăzdat de cicatrici! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, de nerecunoscut pe platoul de filmare al celui mai nou film

Ryan Reynolds s-a întors în pielea personajului său din Deadpool. Starul de la Hollywood a fost surprins pe platoul de filmare în timp ce filma ultimele scene ale peliculei care va avea premiera în vara aceasta.

Gallery

Ryan Reynolds este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Starul în vârstă de 47 de ani este căsătorit cu Blake Lively de 12 ani, iar cei doi actori au împreună patru copii.

„Deadpool 3” va avea premiera anul acesta

Ryan Reynolds se alătură actorilor care au trecut transformări șocante pentru un rol.  Starul îl joacă din nou pe Wade Wilson (Deadpool) și s-a întors la costumul roșu mulat.

Filmările au avut loc în Marea Britanie, iar în imaginile care circulă pe internet, Ryan Reynolds poartă o proteză facială cu cicatrici.

Din distribuția filmulul „Deadpool 3” face parte și Hugh Jackman, care îl interpretează pe Wolverine. Recent, actorul a declarat cât de încântat a fost să lucreze la acest proiect cu bunul său prieten, Ryan Reynolds, și regizorul Shawn Levy.

La scurt timp după ce s-au încheiat filmările, Ryan Reynolds a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 50 de milioane de urmăritori.

„Costumul ascunde sângele. De asemenea, sudoare... Dar astăzi, odată ce l-am împachetat, au curs lacrimi. Un uriaș mulțumesc distribuției și echipei filmului nostru, care s-au luptat cu vântul, ploaia, grevele și cu @thehughjackman... toate sub conducerea statornică a lui @slevydirect. Am reușit să fac un film cu cei mai apropiați prieteni ai mei și asta nu se întâmplă prea des. Ne vedem pe 26 iulie”, a scrie Ryan pe contul de socializare.

Foto: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni