• PRO TV
  • Cum arată fiica Danielei Crudu, la nouă luni. Fosta asistentă de televiziune se laudă cu micuța ei ori de câte ori are ocazia: „Astăzi nu are chef”

Cum arată fiica Danielei Crudu, la nouă luni. Fosta asistentă de televiziune se laudă cu micuța ei ori de câte ori are ocazia: „Astăzi nu are chef”

Cum arată fiica Danielei Crudu, la nouă luni. Fosta asistentă de televiziune se laudă cu micuța ei ori de câte ori are ocazia: „Astăzi nu are chef”

Daniela Crudu a devenit o altă persoană de când este mama și, chiar dacă mulți nu o vedeau în această ipostază, se bucură de ea la orice pas.

Gallery

​Nu are nici un an de când a născut, dar Daniela Crudu este, deja, însărcinată cu al doilea copil. În aproximativ patru luni, aceasta va aduce pe lume un băiat pe care îl va chema Dominic.

Daniela Crudu, fotografii emoționante cu fiica ei

La începutul lunii mai, Daniela Crudu a adus pe lume primul copil. Vedeta de televiziune a născut premature, dar fiica ei a fost o luptătoare și totul a decurs, ulterior, fără probleme. Aceasta se laudă cu fiica ei ori de câte ori are ocazia, dar încearcă să nu o arate foarte mult pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, recent, a postat două fotografii cu fiica ei, spunându-le fanilor că au început să îi crească dinții, ceea ce o face să plângă destul de des și de tare.

„O să o îmbrac cu salopeta și îi dau ochelarii, gentuța și șosețele, dar astăzi nu are chef. Este foarte nervoasă de la dințișori”¸a postat Daniela Crudu, alături de o fotografie cu fiica ei. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

Daniela Crudu se implică total în creșterea fiicei sale

Nașterea prematură a fiicei sale a necesitat, în primele luni de viață, o grijă suplimentară, iar starea ei de sănătate a făcut-o pe Daniela Crudu să fie extrem de protectivă cu ea. Pentru a se asigura că nimic rău nu se poate întâmpla, nu oricine a avut voie să o ia în brațe.

„Nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum. Eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știau cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și, fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentar㔸a povestit Daniela Crudu, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni