• PRO TV
  • Anamaria Prodan, declarații șocante după ce a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf: „Astăzi este o epavă”

Anamaria Prodan, declarații șocante după ce a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf: „Astăzi este o epavă”

Anamaria Prodan, declarații șocante după ce a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf: „Astăzi este o epavă”

Anamaria Prodan a vorbit recent despre fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că antrenorul de fotbal a ajuns „o epavă” și că, dacă se va despărți de Corina Caciuc, va rămâne a nimănui.

Gallery

​Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, iar asta se datorează atât performanțelor sale profesionale, cât și personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. Aceasta, din punct de vedere sentimental, nu a avut mare noroc în dragoste. Vedeta a fost căsătorită de două ori, prima dată în perioada 1998-2007, cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fiice și a doua oară cu Laurențiu Reghecampf, relație din care a rezultat Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut de publicul larg drept Bebeto.

Căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf s-a terminat după 16 ani, într-un mod scandalos. Antrenorul de fotbal a început o relație cu Corina Caciuc, cu toate că era căsătorit cu celebra impresară.La momentul divorțului, cei doi și-au spus cuvinte grele, ba mai mult, s-au luat și la bătaie. 

Acum, Anamaria Prodan formează un cuplu cu boxerul Ronald Gavril și se declară extrem de mulțumită de omul pe care l-a ales. Cu toate acestea, diva încă vorbește despre Laurențiu Reghecampf, ori de câte ori are ocazia.

​Ce a spus Anamaria Prodan după ce a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf

Gallery

​Anamaria Prodan ar fi văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf și a avut o reacție tranșantă, notează SpyNews. Aceasta a spus că fostul ei soț a ajuns „o epavă” și că, dacă se va despărți de Corina Caciuc, va ajunge tot la mâna ei.

„Din omul care a plecat din această familie. Omul pe care noi l-am îngrijit ca pe un ou, pentru faptul că știam ce probleme medicale are, astăzi este o epavă. Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, căci vă rog să mă credeți că nimeni nu va avea grijă de el. Va fi aruncat pe stradă și să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Și va fi stors până la ultimul leu de pensie alimentară și parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza. Și tot pe capul nostru”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Impresara a ținut să îi transmită și un mesaj fostului ei partener de viață:

„Să aibă grijă de viața lui, în primul rând, de sănătatea lui. Ce se vede acolo nu este ceea ce trebuie. Doi la mână, poate în ultima fracțiune de secundă înțelege că mai are niște copii, care sunt crescuți într-o familie demnă și care și-ar dori ca tatăl lor, bărbatul Laurențiu Reghecampf, să pună stop mizeriei pe care, repet, a născocit-o și a inventat-o și s-a afundat în ea de ani de zile”, a adăugat sexy impresara.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni