• PRO TV
  • Culiță Sterp a primit o poză cu Iancu Sterp, tocmai din Republica Dominicană: „Baftă, războinici!”. În ce ipostază a fost surprins fratele artistului

Culiță Sterp a primit o poză cu Iancu Sterp, tocmai din Republica Dominicană: „Baftă, războinici!”. În ce ipostază a fost surprins fratele artistului

Culiță Sterp a primit o poză cu Iancu Sterp, tocmai din Republica Dominicană: „Baftă, războinici!”. În ce ipostază a fost surprins fratele artistului

Zilele trecute, Culiță Sterp a avut parte de o surpriză foarte frumoasă, venită tocmai din Republica Dominicană, unde Iancu Sterp luptă pentru premiul cel mare de la ”Survivor All Stars”.

Gallery

Pe lângă momentele pe care le urmărește la televizor, Culiță Sterp a primit o fotografie cu Iancu Sterp și cu ceilalți Războinici, în timp ce se îndreptau spre un nou joc.

Culiță Sterp a primit o poză cu Iancu Sterp, tocmai din Dominicană

Întreaga familie a lui Iancu Sterp îi duce lipsa, după aproximativ o lună de când a plecat în Republica Dominicană, dar, chiar și așa, speră să se întoarcă acasă la finalul concursului, dar cu premiul cel mare.

Recent, Culiță Sterp a fost plăcut surprins, deoarece a primit o fotografie cu Iancu Sterp. Imaginea a fost trimisă de un turist român care, în timp ce se bucura de vacanța din Dominicană, s-a întâlnit cu echipa Războinicilor, care era dusă la un nou joc.

„Am primit poza asta de la un turist român din Dominicană ce i-a văzut când erau duși la joc. Baftă războinici”, a postat Culiță Sterp, pe contul său de Instagram. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Iancu Sterp este așteptat acasă cu marele trofeu

Mai este drum lung până la finala ”Survivor All Stars”, iar familia lui Iancu Sterp nu se lasă copleșită de dor și speră să revină acasă la finalul competiției. Mama Geta este una dintre cele mai mari susținătoare ale acestuia și urmărește fiecare ediție a emisiunii, de marți până joi, de la ora 21:30.

Mama Geta a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, faptul că fiul ei s-a pregătit pentru participarea în competiție și speră să revină câștigător, după ce, când a participat pentru prima oară, a pierdut la mustață.

„Sper să fie ca la început, de doi ani, de trei când a mai fost. Atunci, era glonț pe traseu. Nu cred că mai are aceeași agerime, dar nu e nici cu mult mai jos. Acuma, în primul rând, îmi doresc să nu aibă niciun fel de accidentare.

Iancu aș vrea să câștige pe meritul lui. A fost foarte ager, la final un pic cam grăbit, dar să știi că a dat dovadă de mult fair-play și cu colegii. A dat dovadă de multă tactică în sport, e un băiat foarte bun”, a declarat mama fraților Sterp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni