• PRO TV
  • Femeia care îl acuză pe Armie Hammer de viol și canibalism a publicat mesajele actorului. Detaliile, desprinse dintr-un film de groază

Femeia care îl acuză pe Armie Hammer de viol și canibalism a publicat mesajele actorului. Detaliile, desprinse dintr-un film de groază

Femeia care îl acuză pe Armie Hammer de viol și canibalism a publicat mesajele actorului. Detaliile, desprinse dintr-un film de groază

O fostă iubită a actorului căzut în dizgrație Armie Hammer spune că, odată, acesta a omorât o căprioară, i-a scos inima și mâncat-o crudă, cât era încă caldă. Dezvăluirile acesteia despre fanteziile bolnave ale bărbatului par desprinse din filmele horror.

Gallery

Effie Angelova (27 de ani), prima femeie care l-a acuzat pe protagonistul filmului ”Call Me By Your Name” de abuz, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Daily Mail, în care detaliază relația toxică pe care a avut-o cu acesta.
”Mi-a fost teamă să vorbesc pentru că sunt hărțuită de fanii violatorului”, spune bulgăroaica.
”Dar aud că acesta continuă să rănească alte fete. Nu s-a schimbat cu nimic. A devenit mai manipulator”. Decizia lui Effie Angelova de a vorbi vine după vestea de luna trecută, conform căreia Hammer s-a logodit cu o tânără din Kazakstan, Marina Gris. Între timp, cei doi au rupt relația, fără să specifice motivul.


Hammer și Angelova au început o relație în 2016, după ce s-au cunoscut pe Facebook. Ea avea atunci 20 de ani. Femeia dezvăluie că fanteziile scabroase ale actorului includeau fixația pentru canibalism, jocurile cu sânge, cuțitele, oasele rupte și chiar moartea în timpul actului intim.

Într-o serie de mesaje, Hammer îi vorbea lui Effie despre fanteziile lui întunecate: ”O să te ucid. Este singurul mod în care poți muri. Înțelegi?
Sângele este pur. Este cea mai pură formă de forță a vieții. Dacă vrei să mănânci pe cineva, este cea mai bună metodă.
Vreau să mă ajuți. Vreau să te mănânc de vie. Vreau să smulg cu dinții bucățele din tine. Trebuie să te devor.
Am tăiat scos inima unui animal viu și am mâncat-o cât era încă caldă. Am împușcat-o, am luat cutițul, i-am scos inima și am mâncat-o. Crudă.
Senzația de fibră, gustul de fier din sânge. Nu m-am putut abține.
Mi-ar plăcea să-ți mănânc și ție inima dacă nu aș ști că rămân fără tine după aceea”.

Vezi în galeria de mai sus toate mesajele ireale ale lui Armie Hammer către Effie Angelova.

Foto: Profimedia/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni