• PRO TV
  • Babs, în ipostaze care mai de care mai sexy, pe Internet. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani, în lenjerie intimă

Babs, în ipostaze care mai de care mai sexy, pe Internet. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani, în lenjerie intimă

Babs, în ipostaze care mai de care mai sexy, pe Internet. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani, în lenjerie intimă

De curând, Babs a împlinit 41 de ani, dar arată mai ceva ca la 20. Fosta iubită a lui Dorian Popa a apărut, în urmă cu puțin timp, într-o ipostază sexy, care a stârnit imaginația fanilor.

Gallery

Babs nu permite vârstei să își facă simțită prezența și are mai multe apariții provocatoare. Recent, Claudia Iosif a făcut un masaj și le-a arătat urmăritorilor ei câteva imagini care nu au trecut neobservate.

Babs, în ipostaze sexy la masaj

După o zi de muncă, Babs a vrut să aibă parte de un moment de relaxare și a rezervat, acasă, o sesiune de masaj. Fosta iubită a lui Dorian Popa a filmat câteva secunde din timpul masajului, pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Claudia Iosif apelează regulat la acest procedeu care nu are doar efecte de relaxare, ci ajută și la menținerea tonusului pielii. Aceasta merge și la sală, mănâncă sănătos, iar toate acestea o ajută să își mențină silueta pe care și-a dorit-o.

Dorian Popa a venit la ziua de naștere a lui Babs

La începutul lunii ianuarie, Babs și-a serbat ziua de naștere, împlinind 41 de ani. Aceasta a petrecut alături de cele mai importante persoane din viața ei și, de la petrecere, nu a lipsit nici Dorian Popa. Cei doi s-au despărțit, în toamnă, după 11 ani de relație, dar au rămas în relații bune, odată ce apele s-au mai liniștit.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități, trebuie să existe.

Ar fi penibil, acum, să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme. Nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că, după ce am realizat că s-au terminat, nu putem să ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem «dacă s-au terminat, de ce să continuăm?»”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni