• PRO TV
  • Andreea Tonciu, sfat prețios pentru Jador, după întoarcerea de la ”Survivor All Stars”: „Recomand să se călugărească”

Andreea Tonciu, sfat prețios pentru Jador, după întoarcerea de la ”Survivor All Stars”: „Recomand să se călugărească”

Andreea Tonciu, sfat prețios pentru Jador, după întoarcerea de la ”Survivor All Stars”: „Recomand să se călugărească”

Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor All Stars” după prima săptămână de competiție și, întoarsă în țară, a vorbit despre comportamentul de care Jador a dat dovadă în competiție.

Gallery

​Andreea Tonciu nu este deloc mulțumită de comportamentul lui Jador și, după doar o săptămână în care au stat în jungla din Republica Dominicană, aceasta susține că a tras unele concluzii importante.

Andreea Tonciu îl sfătuiește pe Jador să se călugărească

Jador a plecat la ”Survivor All Stars” cu Biblia, lucru pe care l-a sesizat și Andreea Tonciu. Vedeta a mărturisit s-a arătat dezamăgită de modul în care artistul a abordat unele situații pe insulă.

Au stat în aceeași tabără timp de câteva zile, iar Andreea Tonciu a avut timp să îl observe. Bruneta susține că, deși a plecat cu Biblia în Republica Dominicană, Jador înjură, lucru ce i se pare inadmisibil.

„Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă. Unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor. Nu doar Jador, și Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal să înjuri și, după, să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit. Îi recomand să își lase cariera și să se călugăreasc㔸a spus Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță.

Andreea Tonciu a fost luată pe nepregătite de condițiile de la ”Survivor All Stars”

Andreea Tonciu a participat, prima oară, în urmă cu doi ani și a mărturisit că, deși știa foarte bine la ce să se aștepte, dificultatea mult mai ridicată a acestui sezon a luat-o prin surprindere. Prin urmare, i-a fost greu să facă față tuturor stărilor și a cedat.

În schimb, s-a înțeles mult mai bine cu majoritatea coechipierilor și consideră că jocurile au fost pierdute, deoarece nu au avut noroc, nu pentru că nu erau pregătiți.

„Pentru mine, una, chiar dacă, psihic, eram mai bine pregătită și știam la ce să mă aștept, tot ceea ce s-a întâmplat m-a luat prin surprindere și m-a trecut prin toate stările”¸a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni