• PRO TV
  • Recunoști fetița din imagine? A crescut în sărăcie, într-un orășel uitat de lume, iar azi e una dintre cele mai bogate și frumoase topmodele din lume

Recunoști fetița din imagine? A crescut în sărăcie, într-un orășel uitat de lume, iar azi e una dintre cele mai bogate și frumoase topmodele din lume

Recunoști fetița din imagine? A crescut în sărăcie, într-un orășel uitat de lume, iar azi e una dintre cele mai bogate și frumoase topmodele din lume

Călătorește cu avionul privat, are milioane de euro în conturi și este urmărită de paparazzi la fiecare pas! Duce o viață la care n-ar fi îndrăznit nici să viseze în urmă cu 30 de ani.

Gallery

Irina Shayk și-a surprins recent urmăritorii de pe Instagram cu câteva imagini din copilăria și adolescența sa. Într-una din imagini, Irina avea doar câțiva anișori, își purta părul scurt și avea breton.

Într-o altă fotografie, rusoaica avea 16 ani și poza pe o motocicletă. „Ai fost dintotdeauna o frumusețe!”, „Acum că am văzut-o pe mama ta, înțeleg de unde moștenești frumusețea”, „De mică aveai carismă și farmec”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți pe pagina Irinei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de irina shayk (@irinashayk)

Irina Shayk are o poveste de viață demnă de un film

Ea s-a născut într-un mic orășel din Rusia, cu un tată sărac, de meserie miner, care a murit în mod tragic când ea avea doar 14 ani. Mama ei, Olga, era pianistă și preda muzică copiilor de grădiniță.

Irina, care a crescut în Yemanzhelinsk, declara într-un interviu în urmă cu mai mulți ani: „Îmi amintesc că nu aveam mâncare acasă. Uneori nu exista niciun salariu. (…) Eram foarte săraci. După şcoală, eu şi sora mea o ajutam pe mama în grădină. Cultivam cartofi, castraveţi, roşii. Dar nu pentru distracţie, ci ca să avem ce mânca. Voiam să devin jurnalistă, dar indiferent de cum mă vedeam în viitor ştiam un sigur lucru: că o să plec din oraşul meu natal. Simţeam că acesta este destinul meu”.

Viața frumoasei rusoaice s-a schimbat complet la 18 ani, când a câștigat un concurs de Miss. A fost momentul când a trebuit să aleagă între continuarea studiilor la colegiu și o carieră în modelling. Lipsurile financiare din familie au determinat-o să aleagă a doua variantă.

Irina Shayk s-a iubit cu Cristiano Ronaldo și i-a făcut o fiică lui Bradley Cooper

Azi, Irina este una dintre cel mai bogate topmodele din lume și muza mai multor designeri celebri. Rusoaica a avut o relație de lungă durată cu Cristiano Ronaldo, de care s-a separat în 2015. O frumoasă poveste de dragoste a trăit și alături de Bradley Cooper.

Cei doi s-au despărțit după patru ani de relație, dar au rămas în relații bune și împart custodia fiicei lor, Lea. În prezent, Irina Shayk a fost fotografiată tot mai des în compania lui Tom Brady, fostul soț al lui Gisele Bunchen.

 Fotografii: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni