• PRO TV
  • Cine sunt artiștii care vor cânta la ceremonia Premiilor Grammy 2024

Cine sunt artiștii care vor cânta la ceremonia Premiilor Grammy 2024

Cine sunt artiștii care vor cânta la ceremonia Premiilor Grammy 2024

Reprezentanții Premiilor Grammy 2024 au dezvăluit care vor fi artiștii care vor oferi coloana sonoră a celei mai așteptate ceremonii din an. Iată lista completă!

Ceremonia Premiilor Grammy este aproape aici și se transmite LIVE, pe VOYO, pe data de 5 februarie 2024.

Anul acesta, opt muzicieni extrem de talentați vor urca pe scenă, pentru a menține atmosfera, la cel mai așteptat eveniment al anului. Aceștia sunt: Joni Mitchell, Billy Joel, Dua Lipa, Travis Scott, Billie Eilish, Burna Boy, Olivia Rodrigo, Luke Combs și U2. În plus, aproape toți artiștii care vor performa sunt nominalizate pentru cel puțin un Grammy în acea seară. 

Joni Mitchell

Cântărețul compozitor Joni Mitchell nu a cântat niciodată în cadrul acestei ceremonii - până acum. Anul acesta însă, artistul care a câștigat în trecut nouă premii Grammy, va debuta pe scena celui mai așteptat eveniment muzical din 2024. În plus, el ar putea câștiga un premiu, pentru cel mai bun album folk.

Billy Joel

Billy Joel va performa din nou pe scena Premiilor Grammy! Pe parcursul carierei sale legendare, Joel a câștigat cinci premii Grammy: Recordul Anului și Melodia Anului pentru hitul său din 1977, "Just the Way You Are;" Albumul Anului și Cea Mai Bună Interpretare Vocală Pop Masculină pentru albumul său din 1978, 52nd Street; și Cea Mai Bună Interpretare Vocală Rock Masculină pentru albumul său din 1980, Glass Houses. De asemenea, a fost onorat cu un premiu Grammy Legend în 1991.

U2

Trupa rock irlandeză U2 este pe cale să facă istorie la Premiile Grammy, devenind prima formație care își va transmite performanța, în direct, din Sphere din Las Vegas. 

Gallery

Dua Lipa

Dua Lipa va avea dublă responsabilitate anul acesta, fiind atât interpret la Premiile Grammy, cât și nominalizată la ceremonie. Cântăreața care a câștigat primul său premiu Grammy în 2021 pentru albumul Future Nostalgia, este nominalizată la categoria Melodia Anului pentru hit-ul, "Dance the Night."

Olivia Rodrigo

La doar doi ani după ce și-a făcut debutul la Grammy, Olivia Rodrigo se întoarce, de această dată pentru a performa pe scenă! Cântăreața nu este doar o interpretă, ci și una dintre cele mai nominalizate artiste ale evenimentului.

Ea este nominalizată la șase premii, inclusiv pentru Cea Mai Bună Interpretare Solo Pop, Recordul Anului și Melodia Anului pentru balada ei "Vampire;" Cel Mai Bun Cântec Rock pentru hitul ei "Ballad of a Homeschooled Girl;" și Cel Mai Bun Album Vocal Pop și Albumul Anului pentru albumul Guts.

Burna Boy

Cântărețul și compozitorul nigerian Burna Boy va performa la Premiile Grammy 2024. Cântărețul care a câștigat în 2021 premiul pentru Cel Mai Bun Album de Muzică Mondială este, de asemenea, nominalizat pentru încă patru premii la ceremonie: Cea Mai Bună Interpretare Rap Melodică pentru "Sittin' on the Top of the World;" Cea mai bună perfomanță globală pentru "Alone;" Cea Mai Bună Interpretare Muzică Africană pentru "City Boys;" și Cel Mai Bun Album de Muzică Globală pentru al său al șaptelea album, I Told Them…

Gallery

​Billie Eilish

Fanii lui Billie Eilish vor fi mai fericiți ca niciodată când artista lor preferată va urca pe scena Premiilor Grammy. Cântăreața este, de asemenea, nominalizată pentru Recordul Anului și Melodia Anului pentru hitul ei "What Was I Made For?"

Luke Combs

Luke Combs nu numai că va performa la ceremonia de premiere, dar are și potențialul de a câștiga primul său premiu Grammy pentru single-ul său "Fast Car", care este nominalizat la categoria Cea Mai Bună Interpretare Solo Country.

Gallery

​Travis Scott

Travis Scott va urca pe scena Premiilor Grammy anul acesta! Artistul a fost nominalizat, în trecut, la nouă premii Grammy, iar anul acesta are șansa de a câștiga primul său premiu pentru Cel Mai Bun Album Rap.

Sursă foto: Shutterstock, Profimedia, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni