• PRO TV
  • Celia a dat vestea cea mare:„Sunt extrem de fericită” Ce decizie a luat artista, după 20 de ani de la lansarea în muzică

Celia a dat vestea cea mare:„Sunt extrem de fericită” Ce decizie a luat artista, după 20 de ani de la lansarea în muzică

Celia a dat vestea cea mare:„Sunt extrem de fericită” Ce decizie a luat artista, după 20 de ani de la lansarea în muzică

Celia este în culmea fericirii! După 20 de ani de la lansarea în muzică, artista a luat o decizie neașteptată.

Gallery

Celia făcea ravagii cu piesele ei în anii 2000. Inițial s-a lansat în industria muzicală cu trupa „Elegance”, iar apoi și-a continuat activitatea solo. Artista a pus stop carierei muzicale atunci când și-a cunoscut marea iubire și și-a întemeiat o familie.

Celia a făcut marele anunț

În anii 2000, Celia făcea furori, piesele sale, adevărate hituri, trezesc și astăzi amintiri puternice.

Artista este extrem de împlinită pe plan personal, este mama a doi copii și are un soț care o iubește nespus. Ei bine, deși este împlinită și nu-i lipsește absolut nimic, Celia nu poate renunța la marea ei dragoste, muzica.

În urmă cu puțin timp, artista a dat vestea cea mare. Aceasta și-a anunțat revenirea în muzică și este în culmea fericirii.
Anunțul a fost făcut printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook:

”Hey! Suflete dragi, vreau să va dau o veste! Dacă măcar o dată în viața această ți-am atins inima cu muzică mea… am o veste pentru ține.

După o MARE PAUZĂ… sunt extrem de fericită să anunț că în acest 2024, după fix 20 ani de când am apărut prima dată în industria muzicală Românească, am luat decizia să revin! Da, mă întorc! Cu inima deschisă, cu multă speranța și enormă bucurie! O să am MARE nevoie de voi pentru că noi artiștii fără voi nu existăm! Cu răbdare și profesionalism, în următoarele luni voi pregăti revenirea mea, trimiteți spre mine un gând bun, căci și eu trimit spre voi multă iubire și promit să revin cu cadouri muzicale speciale și multe surprize! Cu iubire, a voastră Celia!”, a scris Celia, pe contul său de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni