• PRO TV
  • Florin Salam și-a ieșit din minți, în timpul unui live pe TikTok. Artistul a țipat la fiica sa: „Mi s-a rupt sufletul”

Florin Salam și-a ieșit din minți, în timpul unui live pe TikTok. Artistul a țipat la fiica sa: „Mi s-a rupt sufletul”

Florin Salam și-a ieșit din minți, în timpul unui live pe TikTok. Artistul a țipat la fiica sa: „Mi s-a rupt sufletul”

Florin Salam a avut o ieșire nervoasă, în timp ce modera un live pe TikTok. Artistul de manele a țipat la fiica sa, Maria, iar mai apoi și-a cerut scuze de la ea, în genunchi.

Gallery

​Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din România. Acesta s-a făcut remarcat în anul 2002, atunci când a interpretat, cu ajutorul șefului de orchestră Dan Bursuc, melodia „Ce gagică șmecherită”. De atunci, au urmat o serie de hit-uri pe care atât tinerii, cât și adulții le ascultă chiar și în 2024. 

Artistul se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit atât datorită carierei sale înfloritoare, cât și grație familiei unite pe care o are. Acesta are cinci copii, doi din căsnicia cu Fănica și trei din cea cu Roxana Dobre.

Recent, aflat în vacanță în Dubai alături de soția sa și de cei trei copii pe care îi au împreună, Florin Salam a avut o reacție absolut neașteptată, în timpul unui live desfășurat pe TikTok. Artistul a țipat la fiica sa, Maria, deoarece aceasta are o teamă foarte mare de a merge cu liftul. 

„De ce n-a urcat cu nevastă-ta? Măcar urcau toate. Să se mute mâine la parter, la etajul 1. Dar ce m-a enervat Măriuță asta. Pe bune, îmi cer iertare în primul rând față de fata mea. Ea a mers cu cineva cu liftul, s-a blocat liftul unde a mers și de atunci, eu am crezut că glumește. A făcut o dată, de două ori. Pai în România, aici suntem în Dubai. Eu vreau să scape de frica asta, dacă nu sunt lângă ea. Măcar în mine să aibă încredere. Ați înțeles? Nu mă înțelegeți greșit.

Voiam să spargă gheața că, de exemplu eu acum sunt lângă ea, dacă ea nu învinge frica asta când sunt eu, când s-o învingă? O să rămână mult timp cu frica asta și una îmi spune mie cică ”Ești beat?”. Mă vede cu fata mea și mă face beat. (…) Să vedem acum când vine, am emoții. Îmi pare rău că m-am comportat așa. De când s-a blocat cu liftul, de atunci a rămas cu frică. (…) Mi s-a rupt sufletul, chiar dacă m-am comportat așa. O să rămână supărată pe mine. Dar eu am vrut să facă așa, să se urce cu mine odata.(…) E copilul meu, nu vă băgați voi”, a povestit Florin Salam în live-ul de pe TikTok.

Florin Salam i-a cerut iertare în genunchi Mariei

La scurt timp după izbucnirea nervoasă, Florin Salam a vorbit deschis cu Maria despre cele întâmplate, tot în cadrul live-ului de pe TikTok. Manelistul și-a cerut scuze de la fiica sa și i-a explicat motivul pentru care și-a ieșit din minți, în primă instanță.

„Florin Salam: Doamne ajută! Mă pun în genunchi! Spune la oameni că ai învins! Iartă-mă. M-am pus în genunchi în fața ta. Știi de ce m-am comportat eu așa? (…) Dumnezeu m-a ascultat.

Maria: Am băut apă și m-am liniștit.

Florin Salam: Acum vreau să te întreb ceva, mă pun în genunchi în fața ta.

Maria: Promiți că nu mai țipi așa la mine?

Florin Salam: Știi de ce țipam? Că voiam odată să spargi gheața, fata mea. Cu toate că poate am greșit puțin.

Maria: Poate știai și tu că o să vin sus, nu trebuia să te sperii atat. Și eu m-am speriat. Mi s-a rupt inima când ai spus. Promiți că nu mai faci așa?

Florin: Plecăm și în Zanzibar, da? Și acolo la fel o să faci? Da?! Eu plec acasă.

Maria: Dacă are scări, urc pe scări”, a fost dialogul pe care artistul l-a purtat cu fiica lui, în direct.

Sursă foto: Facebook, TikTok, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni