• PRO TV
  • Mellina, primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum se simte acum fosta concurentă de la Survivor

Mellina, primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum se simte acum fosta concurentă de la Survivor

Mellina, primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum se simte acum fosta concurentă de la Survivor

Mellina a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce în urmă cu câteva zile a ajuns de urgență la spital. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România despre problemele de sănătate pe care le are?

Gallery

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mellina

În urmă cu câteva zile, Mellina a ajuns de urgență la spital, cu dureri cumplite. Fosta concurentă de Survivor le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că medicii nu reușesc să îi dea un diagnostic concret, iar simptomele pe care le are îi provoacă o suferință cumplită.

Acum, aceasta a venit cu un update asupra stării sale de sănătate și le-a mărturisit fanilor săi că este mult mai bine și că investigațiile continuă.

Se pare că se confruntă cu inflație pelviană, însă așteaptă diagnosticul final.

”Am stat toată ziua cu doctori prin telefoane, pe la spitale… Ca idee, eu am o inflație pelviană, încă suntem în investigații, am schimbat tratamentul și vrem să vedem ce am. Vineri o să un protocol de endometrioză, cred că o să fie ok.

Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, deși simptomatologia este oribilă, și că mulți oameni o au și că este un tratament de lungă durată, dar nu se moare din asta. Toți mi-au zis să mă calmez, m-am mai liniștit. Din păcate această condiție pe care o am eu, pe lângă faptul că te doare și te ustură, îți distruge și echilibrul emoțional, adică atacuri de panică, anxietate, ceea ce nu aveam până acum în viața mea și trebuie să lupt.
De aceea am fost și la psihiatru, am început și terapia, încerc să le fac pe toate și să trec peste acest hop din viața mea. Toată familia e cu mine, toți prietenii sunt cu mine, ne-am mobilizat să găsim soluții, sunt mega norocoasă din punctul ăsta de vedere. Am găsit și doctori care să fie mai implicați. Vă doresc multă sănătate și să căutați în mai multe direcții dacă vă aflați în aceeași situație”, a spus artista, pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Mellina (@mellinaofficial)

Artista le-a transmis și un mesaj celor care i-au fost alături în aceste momente:

”Ce sa mai zic? Sunt magulita de cati mi-ati scris si m-ati sunat… mi-ati schimbat starea! Fac postarea asta ca sa stiți ca sunt mai bine si ne revenim. Iar cei care sunteti intr-o situatie similara ca a mea, nu va lasati! Curaj! Să ne auzim cu muzica si nu cu de astea”, a scris Mellina, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni