• PRO TV
  • Cătălin Crișan a ajuns, de urgență, la spital! Ce operație dificilă a suferit celebrul artist

Cătălin Crișan a ajuns, de urgență, la spital! Ce operație dificilă a suferit celebrul artist

Cătălin Crișan a ajuns, de urgență, la spital! Ce operație dificilă a suferit celebrul artist

Cătălin Crișan a ajuns pe patul de spital! Fanii au fost extrem de îngrijorați atunci când au văzut imaginile cu celebrul artist de muzică ușoară.

Gallery

​Cătălin Crișan a ajuns pe masa de operații, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, de câțiva ani. Artistul a suferit de hernie de disc laterală, suportând dureri greu de imaginat, de-a lungul anilor. 

Acum însă, după ce a ajuns de urgență la spital și a fost supus unei operații destul de dificile, Cătălin Crișan se simte mult mai bine. Acesta chiar a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii de pe patul de spital, dar și un mesaj în care își arată recunoștința față de medicul care l-a ajutat să scape de hernia de disc.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut indura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE... N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a scris artistul în mediul online.

Ce mesaj i-a transmis Marcel Pavel lui Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a fost asaltat cu mesaje, după ce a postat imaginile îngrijorătoare în mediul online. Fanii au ținut să îi transmită multă sănătate, iar colegii lui de breaslă nu au rămas indiferenți situației. 

Marcel Pavel nu rămas indiferent în fața necazului colegului său de breaslă, pe care îl consideră ca pe un frate.

„Însănătoșire grabnică, frate drag!”a scris Marcel Pavel în secțiunea de comentarii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni