• PRO TV
  • Alexandra Stan, trădată în dragoste de Dorian Popa! Cum a înșelat-o artistul: „El nu mai recunoaște”

Alexandra Stan, trădată în dragoste de Dorian Popa! Cum a înșelat-o artistul: „El nu mai recunoaște”

Alexandra Stan, trădată în dragoste de Dorian Popa! Cum a înșelat-o artistul: „El nu mai recunoaște”

Dorian Popa și Alexandra Stan au format, în urmă cu mai mulți ani, un cuplu, însă puțini sunt cei care știu că artista a fost înșelată de celebrul vlogger!

Gallery

​Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste la nivel internațional, a vorbit cu sinceritate despre primele sale relații, dezvăluind că a fost iubita lui Dorian Popa. Puțini dintre fanii acesteia știau că a format un cuplu cu celebrul vlogger și că povestea lor de dragoste nu s-a încheiat în termeni foarte buni.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Alexandra Stan a dezvăluit că, deși îl admiră și acum pe Dorian Popa, nu a uitat cum acesta a înșelat-o cu o „femeie care avea foarte mulți bani”.

„În ceea ce privește chestia asta că a fost primul meu sărut, nu a fost primul sărut.

A fost prima relație, doar ne pupam. Dar m-a înșelat cu o fată care avea foarte mulți bani, dar el nu mai recunoaște chestia asta. Dar și mie îmi plăcea de un alt băiat care era mai mare cu 4-5 ani.

Dorian este o fire romantică, adică nu știu acum cum mai e, cânta și îmi trimitea versuri de la piese. Poate și acum vorbește la fel. Mă bucur foarte mult pentru el, dar nu mai e genul meu de bărbat”, a spus artista pentru sursa amintită.

Celebra cântăreață a trecut peste trădarea în dragoste și spune despre Dorian Popa că este un om asumat, muncitor, talentat și foarte sincer, așa că nu mai are nimic de reproșat la adresa sa.

„Eu îl apreciez foarte mult și îl admir pe Dorian pentru că este un om asumat și foarte sincer. Și știu cât de mult și-a dorit să aibă succes.

Dorian era așa talent de mic. Era cel mai frumos din gașca lui, cel mai dansator. Se vede și acum că îi pasă foarte mult de imaginea lui. Eu mă bucur foarte mult că a ajuns unde și-a dorit. Eu am avut o discuție o dată cu el și chiar spunea: `Eu recunosc, nu sunt nici cel mai talentat, nici cel mai mare cântăreț, arăt bine acum, bag și eu mult sală, trag de mine cât pot că ăștia sunt anii. Vreau și eu să-mi iau casă, mașină`. Și chiar a reușit”, a mai spus ea.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni