• PRO TV
  • Otniela, în doliu! Mama vedetei s-a stins din viață. Cu ce boală s-a confruntat

Otniela, în doliu! Mama vedetei s-a stins din viață. Cu ce boală s-a confruntat

Otniela, în doliu! Mama vedetei s-a stins din viață. Cu ce boală s-a confruntat

Otniela trece prin momente cumplite, vedeta și-a condus mama pe ultimul drum duminică, 28 ianuarie. Mesajul copleșitor pe care i l-a transmis celei care i-a dat viață.

Gallery

Otniela traversează cea mai grea perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la „Ferma” și-a pierdut mama în urmă cu trei zile. În urmă cu o zi, vedeta a condus-o pe ultimul drum pe femeia care i-a dat viață.

Otniela, mesaj copleșitor pentru mama ei

Fosta concurentă de la „Ferma” este sfâșiată de durere, pierderea mamei sale a picat ca un trăsnet peste familia lor.

Femeia s-a confruntat cu o boală nemiloasă, care i-a adus multă suferință. Trecerea ei la cele veșnice a fosta anunțată de sora Otnielei, Lisiana, pe rețelele de socializare.

„Doamne, nu cred că sunt în postura asta! La mulți ani, deși este ziua mea astăzi.
Nu pot efectiv să vă zic nimic. Mama mea a plecat dintre noi în această dimineață. S-a sfârșit chinul ei!”, a scris sora Otnielei, Lisiana, pe rețelele de socializare, conform Cancan.ro.

Duminică, 28 ianuarie, Otniela și-a condus mama pe ultimul drum. Vedeta a fost foarte discretă zilele acestea și a preferat să nu vorbească despre ce s-a întâmplat.

În ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum, Otniela a publicat o fotografie cu coroana funerară pe care i-a pregătit-o celei care i-a dat viață, ce avea inscripționat un mesaj copleșitor.

„Te iubesc, Mom”, a scris Otniela Sandu pe panglica aranjamentului floral.

Otniela, despre boala mamei sale

Mama Otnielei s-a confruntat cu o boală nemiloasă. La sfârșitul anului trecut, vedeta a dezvăluit că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu cancer la pancreas.

„Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă. Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea. Toate sunt în mâna lui Dumnezeu. Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: ‘stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata’. Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând. Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei”, povestea Otniela Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni