• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Gemenii au parte de trăiri intense în viața amoroasă, Berbecii încep o poveste de iubire

Horoscop săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Gemenii au parte de trăiri intense în viața amoroasă, Berbecii încep o poveste de iubire

Horoscop săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Gemenii au parte de trăiri intense în viața amoroasă, Berbecii încep o poveste de iubire

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Venus și Jupiter, cei doi benefici, formează un aspect armonios la începutul săptămânii și pot aduce evenimente surpriză și șanse de a începe o nouă poveste de iubire.
Bani – În ce privește sectorul financiar, ai multe inițiative în planul profesional și datorită unui aspect astrologic, care se formează între Marte, guvernatorul tău, Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Ai intuiție în abordarea unor colaboratori cărora le propui un contract profitabil pentru ambele părți implicate.
Muncă – Cu trei planete în casa carierei: Mercur, Venus și Marte, care se apropie de Pluton, planeta transformărilor profunde, proaspăt intrată în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, ești determinat să pui pe roate un proiect nou. Inițiativele tale sunt salutate de către șefi și ai undă verde de la aceștia.

Horoscop Taur săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Planul sentimental este activat, în această săptămână, și îi pregătești partenerului o surpriză. Ai o idee originală și s-ar putea să-l surprinzi în mod plăcut, mai ales că nu se așteaptă. Ideea ta poate avea legătură cu o călătorie sau începerea unei activități în doi, prin care să petreceți mai mult timp împreună.
Bani – Posibil, în această săptămână, să cheltui o sumă de bani pe niște cursuri de pregătire profesională. Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, se află în tranzit prin sectorul studiilor și formează un aspect armonios cu Uranus din casa personalității, semn că iei această decizie brusc și neașteptat.
Muncă– De marți, se dinamizează casa muncii și activităților profesionale și până la finalul săptămânii, încerci să te încadrezi într-un termen limită. Atenție la relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să apară unele divergențe de opinie!

Horoscop Gemeni săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Dacă ai început o relație cu cineva din trecut, este posibil să simți că treceți la următorul nivel al relației și să ai parte de momente și trăiri intense în cuplu. Posibil să continui procesul de schimbare a mentalităților și să le elimini pe cele care nu-ți mai folosesc.
Bani – Sectorul intereselor financiare este dinamizat de planetele din zodia Capricorn. Vin bani, dar ai și cheltuieli, mai ales dacă intenționezi să începi o renovare sau să faci niște schimbări în casă, să returnezi niște datorii.
Muncă– Spre finalul săptămânii se activează sectorul activităților profesionale și încerci să rezolvi sarcinile, astfel încât să nu-ți mai rămână restanțe. Vestea bună vine de la superiori, care te anunță că vei avea colegi noi, care-ți mai preiau din atribuții.

Horoscop Rac săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Traversezi o perioadă în care investești în petrecerea timpului cu partenerul de cuplu. Cele trei planete din casa relațiilor: Mercur, Marte și Venus formează aspecte armonioase cu Uranus, planeta surprizelor, din sectorul planurilor de viitor. Dacă ești singur, este momentul să acționezi, mai ales dacă simți că rezonezi cu cineva. Și Venus și Jupiter, cei doi benefici, formează un aspect armonios și este păcat să pierzi o oportunitate.
Bani – Planul financiar, al banilor la comun cu partenerul sau creditelor, te interesează din ce în ce mai mult. Vrei să reeșalonezi niște rate, să returnezi mai devreme o datorie și cauți soluții.
Muncă– Sectorul comunicării este activat, în prima parte a săptămânii, și îți programezi o serie de întâlniri, ședințe, discuții, deplasări. Relația cu colegii și partenerii de afaceri este bună și cooperați bine într-un proiect pe care-l aveți în desfășurare. De asemenea, găsești soluții originale la situații încurcate, care apar neașteptat.

Horoscop Leu săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Posibil, în planul relațiilor, să apară tensiuni cu partenerul de cuplu, legate de opinii diferite. S-ar putea să nu ții cont de părerea acestuia și să iei o decizie fără să te consulți.
Bani – Luni este o zi favorabilă rezolvării unor chestiuni financiare, încasezi bani, faci plăți, negociezi sau semnezi un contract.
Muncă– Sectorul comunicării este activat de marți, iar aspectul armonios, care se formează între Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, acuce oprotunități de încheiere a unor contracte noi sau stabilitate în cele vechi. Marte, Mercur și Venus activează casa muncii și formează un aspect armonios cu Uranus, din casa carierei, semn că vei coopera cu niște schimbări, care vin în curând, mai ales că sunt în beneficiul tău.

Horoscop Fecioara săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Planetele din casa iubirii: Mercur, Venus și Marte, dinamizează sfera sentimentală și aduc evenimente pe care nu le anticipezi, dar și dialoguri sincere, care pot schimba cursul unei relații.
Bani – Marți și miercuri este posibil să încasezi bani dintr-o activitate extraprofesională, colaborare sau negociezi un contract. Posibil să cauți niște oferte de a pleca într-un minisejur.
Muncă– Venus și Jupiter, cei doi benefici, formează un aspect armonios și ai posibilitatea, în această săptămână, să te pui în valoare, să ai mai multă încredere în tine și să începi să faci niște schimbări în felul în care abordezi sarcinile de serviciu sau munca în general.

Horoscop Balanță săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie este dinamizat de Venus, Marte și Mercur, semn că ai multe preocupări legate de casă și familie. Posibil să te gândești la o reamenajare, să faci niște achiziții pentru casă, să iei decizii importante cu partenerul privind casa.
Bani – Jupiter, marele benefic, trimite raze lui Venus, guvernatoarea ta, și aspectul armonios, care se formează între cele două planete, susține tranzacțiile financiare, intrarea în posesia unor bunuri, încheierea unor acte notariale.
Muncă- Începutul de săptămână aduce evenimente, care-ți blochează unele activități la locul de muncă, comunicarea cu colegii și îndeplinirea unor sarcini. Nici tu nu ești într-o stare prea bună și reușești cu greu să faci față unor provocări. Vestea bună este că de marți, Luna începe să-ți traverseze zodia și începi să fii mai relaxat.

Horoscop Scorpion săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– O discuție cu partenerul ar putea să te surprindă, mai ales când acesta îți împărtășește intențiile sale legate de relația în care vă aflați. Nu este exclus să treceți la o etapă nouă în relație.
Bani – Venus și Jupiter, cei doi benefici, formează un aspect armonios și leagă sectorul parteneriatelor de cel al comunicării și negocierilor. Prin urmare, aduc oportunități în planul profesional și nu trebuie să faci efoturi să obții ce-ți dorești.
Muncă– Marți și miercuri sunt două zile în care este posibil să porți dialoguri, negocieri, să ai întîlniri, să-ți exprimi opiniile, să acumulezi informație, să înveți lucruri noi sau să stabilești cu colegii strategiile din următoarea perioadă.

Horoscop Săgetător săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Axa sentimentală este dinamizată marți și miercuri și este posibil să se reia o situație din trecut cu care te-ai mai confruntat, însă acum vei știi cum să acționezi, pentru că ai învățat din greșeli.
Bani – Dacă ești în căutarea unor soluții la unele probleme financiare, planetele din casa banilor: Mercur, Venus și Marte, te ajută să rezolvi o situație dificilă. Trebuie doar să ai răbdare și să cooperezi cu o situație neașteptată, care vine din sfera profesională, de la un coleg sau un partener de afaceri/cu care colaborezi într-un proiect.
Muncă– În partea a doua a săptămânii este posibil să se aglomereze sarcinile la serviciu și să fie nevoie să pui accent pe comunicare, mai ales dacă vrei să ieși din niște situații încurcate.

Horoscop Capricorn săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste – Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa personalității, și Jupiter, în tranzit prin sfera sentimentală, formează un aspect benefic și aduc oportunități în iubire. Dacă ești singur, s-ar putea să-ți întâlnești jumătatea, așa că fii atent în jurul tău!
Bani – Din punct de vedere financiar nu sunt modificări săptămâna aceasta, însă pregătești un plan de relansare, să-ți suplimentezi veniturile sau să administrezi mai bine cheltuielile.
Muncă– Marți și miercuri se activează sectorul carierei și al relațiilor cu superiorii și este momentul să inițiezi niște dialoguri despre proiectele tale, mai ales că s-au strâns niște nemulțumiri și vrei să le elimini. Planetele din casa personalității: Venus, Mercur și Marte îți dau putere, te susțin și te îndeamnă la acțiune, iar aspectul armonios, care se formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, aduce evenimente bruște și neașteptate.

Horoscop Vărsător săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Planetele din casa frământărilor interioare și subconștientului: Mercur, Venus și Marte, te vor ajuta într-un proces de vindecare, să ai conștientizări, dar numai dacă folosești constructiv energia acestora. Ai susținere de la familie în toate demersurile și reușești să controlezi o situație dificilă.
Bani –Săptămâna aceasta nu apar evenimente în planul financiar. Recomandarea astrelor este să ai grijă la cheltuieli și să administrezi banii, astfel încât să nu mai ajungi pe minus.
Muncă– Finalul de săptămână aduce preocupări pentru activitățile profesionale și o strategie pe termen lung, pe care o discuți cu șefii. Ai nevoie de mai multă libertate de mișcare, să nu fii constrâns atunci când vrei să iei o decizie.


Horoscop Pești săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Dragoste– Surprize neașteptate pot să apară în planul sentimental, să primești o invitație care să te surprindă, să ieși mai mult cu grupurile de prieteni. Dacă ești singură, ai nevoie de socializare și de implicare în mai multe activități de grup.
Bani – În prima jumătate de săptămână apar preocupări pentru gestionarea unor sume de bani comune cu ale partenerului. Încerci, de asemenea, să obții o mărire salarială sau măcar să ți se plătească niște ore suplimentare. Faci eforturi să schimbi situația în planul financiar.
Muncă– Sectorul asociat comunicării și cel al proiectelor pe termen lung, dar și al planurilor profesionale, este legat de un aspect benefic între Venus și Jupiter și ai șansa ca lucrurile să se desfășoare într-o direcție bună din punct de vedere profesional. Comunicarea cu superiorii și cu persoanele cu autoritate este prioritară și vei obține niște aprobări, mult mai repede decât te așteptai.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni