• PRO TV
  • Influencerița cu cel mai mare posterior condamnă companiile aeriene pentru scaunele prea mici din avion: “Nu e vina mea că sunt așa de mare!”

Influencerița cu cel mai mare posterior condamnă companiile aeriene pentru scaunele prea mici din avion: “Nu e vina mea că sunt așa de mare!”

Influencerița cu cel mai mare posterior condamnă companiile aeriene pentru scaunele prea mici din avion: “Nu e vina mea că sunt așa de mare!”

Probleme… mari pentru o influenceriță din Panama. Urmărită pe Instagram de 4,5 milioane de oameni, fascinați de silueta ei unică, Gracie Bon s-a victimizat din cauza condițiilor de zbor cu care se confruntă de fiecare dată când călătorește. Influencerița, care are niște șolduri demne de Cartea Recordurilor, nu încape în scaunele din avioane, chiar și atunci când călătorește la business class.

“Avioanele ar trebui să aibă locuri mai mari. Azi am avut un zbor, și deși am stat la business, nu am încăput în scaun. Asta este o petiție la adresa companiilor aeriene, pentru ca fetele mari ca mine să poată zbura. Nu e vina mea că am un posterior așa de mare. Vă rog, faceți scaunele mai mari!”, a spus influencerita, care s-a filmat în avion.

Gallery

Fanii ei însă nu au fost de acord? “Nu e vina ta? Dar a cui e? Cine te-a pus să faci operațiile pentru mărirea posteriorului?”
“Cumpără două locuri în loc de unul, e clar că îți permiți financiar”.

Gracie Bon este un model plus size care face senzație cu silueta ei neobișnuită pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 27 de ani uimește cu rotunjumile sale atipice. De la talie în sus e trasă prin inel, dar șoldurile ei sunt uriașe.

View this post on Instagram

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

Însă Gracie nu a arătat întotdeauna așa. Influencerita a postat, mai demult, o imagine de când avea 21 de ani și cântarea 135 de kilograme. S-a hotărât să slăbească în momentul în care kilogramele în plus nu mai erau doar o problemă de ordin estetic - tânăra avea dureri îngrozitoare ale articulațiilor și respira cu dificultate atunci când mergea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni