• PRO TV
  • Cum arată acum fiica lui Connect-R și a Mishei! Maya a împlinit 10 ani: „La mulți ani, iubirea mea!”

Cum arată acum fiica lui Connect-R și a Mishei! Maya a împlinit 10 ani: „La mulți ani, iubirea mea!”

Cum arată acum fiica lui Connect-R și a Mishei! Maya a împlinit 10 ani: „La mulți ani, iubirea mea!”

În lumea agitată a celebrităților, sărbătorirea unui moment important poate fi o ocazie extraordinară, iar pentru Connect-R și partenera sa, Misha, ziua de 25 ianuarie este deosebit de memorabilă. Fiica lor îndrăgită a împlinit 10 ani, marcând o decadă de iubire, bucurie și aventuri pentru familia lor.

Gallery

​​​Această aniversare specială nu a fost doar despre cifre rotunde, ci și despre momente de neuitat. Connect-R, cunoscut pentru talentele sale muzicale, și-a surprins fiica într-un mod spectaculos. Cei doi au plecat în Thailanda, acolo unde Maya a avut parte de o mulțime de experiențe pe care le va ține minte toată viața.

Surpriza lui Connect-R pentru fiica lui nu a fost doar excursia în Thailanda, ci și o sesiune de shopping de zile mari! Aceștia au vizitat câteva magazine Bangkok și s-au răsfățat cu câteva fructe exotice cumpărate de la tarabele de pe stradă.

@connectr2021 @Maya Mihalache ?? ♬ Fun and happy whistling and ukulele(930822) - yutaka.T

„Ziua a doua în Bangkok. E 25 și, evident, este ziua Mayei. La mulți ani, Maya. Maya face zece ani. I-am pregătit o mică surpriză împreună cu cei de la hotel, un mini cake, ca să putem să marcăm ziua ei în Thailanda. Ea e e puțin surprinsă, chiar dacă nu arată. E chiar veselă, noi i-am cântat „La mulți ani!” (...) La mulți ani, iubirea mea. Te iubește tati și mami. A și suflat în lumânare, și-a pus și o dorință și ziua continuă cu un periplu în Bangkok”, a povestit Connect-R, într-un videoclip postat pe TikTok.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ MAYA ACUM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni