• PRO TV
  • Brigitte Pastramă a încercat să își ia viața, dar a fost salvată miraculos. Cine a scăpat-o de la moarte pe fosta soție a lui Ilie Năstase: „Am simțit că ceva respira în mine”

Brigitte Pastramă a încercat să își ia viața, dar a fost salvată miraculos. Cine a scăpat-o de la moarte pe fosta soție a lui Ilie Năstase: „Am simțit că ceva respira în mine”

Brigitte Pastramă a încercat să își ia viața, dar a fost salvată miraculos. Cine a scăpat-o de la moarte pe fosta soție a lui Ilie Năstase: „Am simțit că ceva respira în mine”

Brigitte Pastramă a avut o viață foarte grea, plină de probleme și de multe momente critice care, la un moment dat, au făcut-o să încerce să se sinucidă.

Gallery

Încă din tinerețe, Brigitte Pastramă a avut de îndurat multe lovituri din partea vieții și a fost nevoită să se ridice de fiecare dată. La un moment dat, însă, lucrurile au fost atât de dificile pentru ea, încât a încercat să se omoare.

Brigitte Pastramă a încercat să se omoare în închisoare

Primul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, a murit la 38 de ani, iar aceasta a moștenit toate afacerile sale. După decesul lui, au început să apară problemele antreprenoriale și, la un moment dat, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare.

În acele momente, Brigitte a simțit că a ajuns în cel mai greu moment al vieții sale și, în timp ce se afla în spatele gratiilor, și-a făcut curaj și a încercat să își ia viața.

„Eu am fost închisă și nu am avut medicament cu care să mă omor și, pur și simplu, mi-am luat respirația și mi-am pus trei perne și nu am mai respirat. Am stat zece minute și am ajuns într-o stare de letargie”, a povestit aceasta, în cadrul unui interviu televizat.

Brigitte Pastramă a fost salvată de o voce misterioasă

În timp ce se afla în starea de letargie, Brigitte a auzit o voce care i-a spus să aibă încredere, deoarece totul va fi bine. În cele din urmă, a renunțat la dorința de a-și face rău singură.

„În starea aia de letargie, am auzit cuvintele alea. Am simțit că ceva respira în mine și nu mă lăsa… A fost foarte complicat. Pur și simplu, în momentul când eu nu am mai respirat foarte mult timp, am auzit, în gândul meu, că cineva mi-a spus: «Te iubesc! Încrede-te în mâna mea, eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul! Eu voi avea grijă de tine. Încrede-te în mâna mea și eu o să am grijă de tine»”, a mai spus Brigitte Pastramă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni