• PRO TV
  • Cum se simte Vladimir Drăghia, după ce a fost operat. Actorul a fost, pentru prima oară, anesteziat general: „Chiar a cam durut”

Cum se simte Vladimir Drăghia, după ce a fost operat. Actorul a fost, pentru prima oară, anesteziat general: „Chiar a cam durut”

Cum se simte Vladimir Drăghia, după ce a fost operat. Actorul a fost, pentru prima oară, anesteziat general: „Chiar a cam durut”

Zilele trecute, Vladimir Drăghia a fost operat, fiind necesară o anestezie generală. Actorul a trecut pentru prima data printr-o asemenea situație și le-a împărtășit urmăritorilor săi experiența trăită.

Gallery

Vladimir Drăghia a trecut printr-o operație de deviație de sept, recent, iar experiența l-a speriat, la început, pe actor. Acesta a recunoscut că nu a fost o operație prea confortabilă, dar durerea nu s-a comparat cu cea simțită de soția lui când i-a adus pe lume fetele.

Vladimir Drăghia își revine repede după operație

Vladimir Drăghia a fost destul de speriat în ceea ce privește operație de deviație de sept, deoarece, pentru prima oară în viața lui, a fost anesteziat general. Cu toate acestea, perioada de recuperare decurge foarte bine și își va reveni rapid în totalitate.

Cu toate acestea, ceea ce i-a pus câteva bețe în roate a fost chiar  momentul în care i-au fost înlăturate bandajele, recunoscând că a fost destul de dureros, însă nu l-a fel de greu pe cât i-a fost soției sale să nască.

„M-a întrebat un băiat la postarea cu operația pentru deviația de sept dacă m-a durut când mi-a scos doctorița bandajele alea din nas. Iar eu în timp ce mă gândeam că, băi, chiar a cam durut, mi-am adus aminte că Alice a născut doi copii. Și i-a născut trează, pe viu, că eram și eu acolo, am văzut!?

Așa că, băieți, a durut, dar... Plângem și noi puțin în interior, stăm câteva zile în pat, și trece. Cam cum facem la răceală.? M-au luat prin surprindere urările voastre, nu mă așteptam să fie atât de multe. Vă mulțumesc pentru ele”, a scris Vladimir Drăghia, pe rețelele de socializare.

Vladimir Drăghia își dorește să adopte un copil

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au două fetițe superbe și o relație minunată, dar iau în considerare posibilitatea de a adopta un copil. Cei doi nu vor să facă acest pas acum, deoarece trebuie să se concentreze, în exclusivitate, pe copiii lor.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme, Vladimir Drăghia a mărturisit că i-ar plăcea ideea, dar, momentan, nu este pregătit, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple peste doar câțiva ani.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni