• PRO TV
  • Michele Morrone, dezvăluiri uluitoare despre viața sa! Ce meserie a practicat înainte de a deveni celebru: „Nu mai aveam niciun ban”

Michele Morrone, dezvăluiri uluitoare despre viața sa! Ce meserie a practicat înainte de a deveni celebru: „Nu mai aveam niciun ban”

Michele Morrone, dezvăluiri uluitoare despre viața sa! Ce meserie a practicat înainte de a deveni celebru: „Nu mai aveam niciun ban”

Michele Morone, care a interpretat rolul lui „Massimo” în celebrul film „365 Days”, este astăzi unul dintre cei mai apreciați actori internaționali. Înainte de a ajunge pe culmile succesului, italianul a avut cu totul altă meserie, una cât se poate de banală la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Michele Morone a cucerit inimile doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni după apariția sa în filmul „365 Days”, însă pe cât este de cunoscut, pe atât și-a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală.

Puțini sunt cei care știu că actorul a fost căsătorit timp de patru ani cu o creatoare de modă din Italia, Rouba Saadeh, cu care are și doi copii, pe Marcud și Brado. Căsnicia lor, însă, nu a durat foarte mult, așa că în 2018 au decis să meargă pe drumuri separate.

Divorțul a avut un impact major în viața lui Michele Morone, actorul mărturisind că s-a confruntat cu o depresie cruntă. Din acest motiv renunțase, se pare, și la actorie, luând decizia de a se muta într-un sat mic din Italia pentru a lucra ca grădinar.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar.

Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris actorul într-o postare pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni