• PRO TV
  • Cum se înțelege Roxana Dobre cu copiii lui Florin Salam, Betty și Dani. Bruneta a dat cărțile pe față:„S-au cam schimbat lucrurile, asta mă enervează"

Cum se înțelege Roxana Dobre cu copiii lui Florin Salam, Betty și Dani. Bruneta a dat cărțile pe față:„S-au cam schimbat lucrurile, asta mă enervează"

Cum se înțelege Roxana Dobre cu copiii lui Florin Salam, Betty și Dani. Bruneta a dat cărțile pe față:„S-au cam schimbat lucrurile, asta mă enervează"

Roxana Dobre a vorbit deschis despre relația pe care o are cu copiii lui Florin Salam din prima căsătorie.

Gallery

Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună trei copii. Mult timp s-a discutat în presă că bruneta nu ar fi în relații prea bune cu cei doi copii ai manelistului, din relația cu Fănica. Ei bine, Roxana Dobre a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre relația pe care o are cu Betty și Dani Stoian.

Roxana Dobre, despre relația pe care o are cu copiii lui Florin Salam

În cadrul lui podcast, Roxana Dobre a spus lucrurilor pe nume, aceasta a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Florin Salam din căsnicia anterioară. Însă, lucrurile s-au mai schimbat, căci Betty și Dani sunt deja așezați la casele lor, dar Roxana se declară un prieten de nădejde pentru cei doi.

Aceasta a dezvăluit că vorbesc destul de des și se bucură enorm pentru ei.

Bruneta a mai lămurit un aspect cu privire la faptul că ea și soțul ei nu au fost prezenți la nunta lui Dani, fiul lui Salam. Roxana a precizat ca marele eveniment a coincis cu un moment nu tocmai fericit pentru manelist, în acea perioadă, Salam avea probleme grave de sănătate.

Ilinca Vandici: Pe lângă cei trei copii pe care îi ai cu Florin mai ai doi, mai mari (n. red. copiii lui Florin Salam din prima căsnicie)

Roxana Dobre: Da, sunt chiar și bunică.

Ilinca Vandici: Vreau să știu care e relația dintre voi trei. Cum e relația ta cu Betty, cu Dani?

Roxana Dobre: Relația mea cu ei e una bună, foarte bună, numai că ei s-au făcut mari, au crescut, au fiecare familia lui.

Betty s-a făcut atât de mare și de frumoasă... și muncitoare.

Ilinca Vandici: Să știi că semănați!

Roxana Dobre: Da, e tot de acolo de la Doamne-Doamne, totul a lucrat de acolo. Dani e băiat, m-am înțeles bine cu Dani atunci când a fost mic, pentru că era exact tiparul de băiat pe care mi-l doream eu. Era frumos rău de tot, bine, că și acum este, dar acum e bărbat. Muream de el, îmi plăcea să merg să-l îmbrac cum îmi imaginam eu. Chiar am avut o relație foarte mișto cu el… Acum na, că s-a însurat, are și el soția lui, îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile, dar atunci când ne vedem mi-e drag să stau de vorbă cu el, e așa caterincă, numai că în prezența tatălui său e mai serios, așa. Și asta mă enervează foarte tare. Dar are el respectul asta vizavi tatăl său și este un băiat, la vârsta lui, uitându-ne la tineretul din ziua de astăzi, extraordinar de cuminte.

Ilinca Vandici: E adevărat că voi nu ați fost la nunta lui, Florin nu a vrut să mergeți?

Roxana Dobre: Nu, nu era ok soțul meu. Că tot așa s-a speculat, că nu am mers la evenimentul important al fiului soțului meu. Exclus așa ceva. Florin al meu nu s-a simțit ok atunci, probleme de sănătate, că astea le uităm câteodată, le accentuăm atunci când nu sunt, și atunci când sunt nu spunem. Dar nu am fost ok în perioada respectivă,  a spus aceasta în cadrul unui podcast.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni