• PRO TV
  • Florin Salam, cercetat pentru înșelăciune, la scurt timp după scandalul cu tânăra de 23 de ani. Presupusele victime cer să li se facă dreptate

Florin Salam, cercetat pentru înșelăciune, la scurt timp după scandalul cu tânăra de 23 de ani. Presupusele victime cer să li se facă dreptate

Florin Salam, cercetat pentru înșelăciune, la scurt timp după scandalul cu tânăra de 23 de ani. Presupusele victime cer să li se facă dreptate

Problemele se țin lanț de Florin Salam. Numele acestuia apare într-un nou dosar, de data aceasta fiind vorba de o presupusă înșelăciune pe care ar fi comis-o.

Gallery

Florin Salam a intrat, din nou, în vizorul oamenilor legii, după ce a fost acuzat de unele persoane de înșelăciune. Acuzațiile vin din partea unei familii care vrea ca manelistul să plătească pentru faptele de care îl acuză.

Florin Salam, acuzat de înșelăciune

Potrivit Spynews, totul s-ar fi întâmplat toamna trecută, când Florin Salam nu ar mai fi cântat la unele evenimente pentru care primise avans. Acum, presupușii păgubiți cer să li se facă dreptate.

Doi miri din Sintești i-ar fi plătit manelistului suma de 18.000 de euro, doar că acesta nu s-a mai prezentat la eveniment, la locație deplasându-se doar formația acestuia. Prin urmare, presupușii păgubiți au mers direct la poliție, unde au depus o plângere împotriva acestuia.

Mai mult decât atât, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de oamenii legii, pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu a răspuns și nu s-a prezentat nici măcar o dată în fața anchetatorilor.

Florin Salam a fost acuzat și de agresiune fizică

În urmă cu mai bine de o săptămână, numele lui Florin Salam ajungea în mijlocul unui scandal de zile mari, după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat de violență fizică.

Potrivit acesteia, incidentul ar fi avut loc în prima zi a anului, într-un renumit hotel din centrul Capitalei, spre seară. După ce a dat declarații în fața anchetatorilor, manelistul a declarat public faptul că totul este o înscenare, pentru ca persoanele cu pricina să obțină bani de la el.

Acesta a declarat că, într-adevăr, fata respectivă a intrat în camera lui de hotel, împreună cu un bărbat din anturajul lui de prieteni, care, la un moment dat, a plecat și i-au lăsat singuri pe amândoi. Manelistul neagă orice agresiune fizică, dar și faptul că ar fi plătit-o, pentru a întreține relații intime cu ea.

 

Sursa foto: Captură YouTube, Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni