• PRO TV
  • George Piștereanu a devenit tătic și a publicat primele imagini cu Vivienne Elle. Imagine adorabilă cu fiica în brațe: „Vai, seamănă cu tati!”

George Piștereanu a devenit tătic și a publicat primele imagini cu Vivienne Elle. Imagine adorabilă cu fiica în brațe: „Vai, seamănă cu tati!”

George Piștereanu a devenit tătic și a publicat primele imagini cu Vivienne Elle. Imagine adorabilă cu fiica în brațe: „Vai, seamănă cu tati!”

George Piștereanu și soția lui Giorgiana sunt în al noulea cer de fericire. Pe 24 ianuarie a venit pe lume fetița lor, pe care au numit-o Vivienne Elle.

Entuziasmat, actorul a dorit să împărtășească bucuria cu prietenii și fanii care-l urmăresc pe rețelele sociale. George Piștereanu a postat fotografii adorabile cu bebelușul. Mai mulți fani i-au scris că micuța seamănă cu el. 

„​Seamănă cu tatăl!”; Wow... Două vedete”; „Vai, întreagă tati! Să vă trăiasca, să fiți sănătoși!”, „Fix tati!”; „Felicitări! O minune de fetiță, fericită și expresivă. Să aveți multe bucurii și împliniri împreună!”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Gallery

​Sursă foto: Facebook/ Instagram/ George Piștereanu

La începutul lunii august, George Piștereanu și soția lui, Gigi Grassu, au anunțat pe rețelele sociale că vor deveni părinții unei fetițe. Ulterior, într-un interviu prin skype, în cadrul emisiunii „La Măruță”, actorul a dezvăluit că a ales deja numele pentru primul lor copil. 

Vezi video mai jos: 

În 2022, George Piștereanu s-a căsătorit în secret cu Gigi Grassu, la Las Vegas. Ea s-a născut în SUA, din părinți români, cu rădăcini aromâne, și este antrenor personal în Los Angeles. Aceasta a mai fost căsătorită și are o fiică. 

La scurt timp după eveniment, George Piștereanu a oferit declarații în exclusivitate, în emisiunea La Măruță. "Am ieșit de pe piață, Cătăline. O să vin în România de fiecare dată când o să am un proiect sau o să vin în vizită. Dar, evident, casa mea este acum Los Angeles. Noi am început relația online și, la un moment dat, am hotărât să facem o vacanță. Acolo s-a legat totul. Ne cunoaștem de doi ani, dar totul s-a legat după Mexic”, declara actorul cunoscut pentru rolul lui Tibi în serialul „Vlad”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni