• PRO TV
  • (P) Care sunt avantajele scaunelor de masă pentru bebeluși

(P) Care sunt avantajele scaunelor de masă pentru bebeluși

(P) Care sunt avantajele scaunelor de masă pentru bebeluși

Lumea civilizată a inventat multe lucruri care sunt concepute pentru a oferi bebelușilor confort și siguranță, iar părinților ușurință în îngrijirea zilnică a copiilor.

Unii părinți sunt de-a dreptul obsedați de tot felul de lucruri noi, iar camera bebelușului nu este niciodată completă fără articole noi. Alții, dimpotrivă, cred că se poate renunța la majoritatea obiectelor de uz casnic ale copiilor, argumentând poziția lor prin faptul că bunicii noștri și-au crescut cumva copiii fără toate acestea, ca să putem face față fără ele. Este, fără îndoială, posibil să faci față, dar merită oare osteneala? Astăzi, vorbim despre lucruri pentru bebeluși de care părinții nu se pot lipsi, și anume scaune de masa pentru bebeluși. Aceste tipuri de scaune nu sunt numai pentru confort, ci și pentru siguranța bebelușilor. Un scaun de masă ocupă al treilea loc, după un cărucior și un pătuț, în clasamentul achizițiilor prioritare pentru bebeluși. În general, subiectul hrănirii bebelușilor este uriaș. Știm cu toții că hrănirea unui bebeluș nu este deloc ușoară și acest lucru le permite producătorilor să dezvolte scaune de masă pentru bebeluși tot mai inovatoare.

Scaune de masă pentru bebeluși - Avantaje

Scaunele de masa pentru bebeluși sunt convenabile și ajută la organizarea corectă a locului pentru hrănirea bebelușului. Astfel, copilul nu va fi distras de obiecte străine și este complet concentrat pe mâncare. Datorită acestei piese de mobilier, un copil poate învăța rapid să se hrănească singur, și acest lucru îi insuflă niște abilități sociale. Spre deosebire de modul în care mamele își țin bebelușul în brațe în timp ce îi dau să mănânce sau îl așează pe un scaun obișnuit, într-un scaun de masă înalt copilul tău va fi fixat în siguranță cu centurile de siguranță. Uneori, chiar și o secundă de neatenție este suficientă pentru ca bebelușul să alunece, iar scaunul înalt va elibera mâinile mamei și îi va permite să acorde pe deplin toată atenția procesului de hrănire în sine. Copiii vor să-și imite părinții. Un scaun de masă pentru bebeluși va face să pară că bebelușul tău stă la aceeași masă cu tine. Când părinții nu folosesc un scaun de masă pentru bebeluși, își hrănesc copilul în brațe. Prin urmare, resturile de mâncare rămân peste tot. Un scaun înalt este un loc strict desemnat pentru masa bebelușului.

Scaun de masă pentru bebeluși și pentru confortul mamei

Mama poate folosi acest scaun atunci când are nevoie de timp, de exemplu, pentru a găti sau a spăla vasele, sau doar să-și ia câteva minute pentru a se odihni și a bea un ceai sau o cafea. Așează copilul în scaunul pentru masă si oferă-i jucăria lui preferată. Astfel, vei putea să-ți faci treaba, știindu-ți bebelușul în siguranță. Scaunele din plastic sau din lemn facilitează curățarea. Reziduurile alimentare se spală ușor și nu se absorb, așa cum este în cazul huselor din material textil. Dacă alegi un scaun de masă pentru bebeluși din material textil, alege o husă din pânză uleioasă sau material impermeabil pentru a îndepărta rapid urmele de murdărie și a nu strica materialul. Totuși, suprafețele din pânză uleioasă pot provoca erupții cutanate termice. Prin urmare, dacă plănuiești să ții bebelușul mai mult timp în scaunul de masă, și nu doar în timpul mesei, dă preferință lemnului sau materialului plastic.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni