• PRO TV
  • Irinel Columbeanu încă are obiceiuri de milionar! Ce a ajuns să ceară la azil: „Pentru plăcerea lui...”

Irinel Columbeanu încă are obiceiuri de milionar! Ce a ajuns să ceară la azil: „Pentru plăcerea lui...”

Irinel Columbeanu încă are obiceiuri de milionar! Ce a ajuns să ceară la azil: „Pentru plăcerea lui...”

În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu se numără printre cei mai bogați oameni din România, însă a pierdut toată averea și a ajuns, astăzi, să locuiască la azilul de bătrâni. Chiar și așa, fostul milionar de la Izvorani nu a renunțat la anumite obiceiuri.

Gallery

​Irinel Columbeanu duce un trai modest după ce și-a pierdut toată averea agonisită. Anul trecut s-a mutat la azilul de bătrân, acolo unde are parte de îngrijirea de care are mare nevoie. Deși abia își permite să plătească serviciile centrului respectiv, fostul soț al Monicăi Gabor nu a renunțat la anumite obiceiuri de milionar.

Șeful azilului de la Ghermănești a spus, de curând, că mănânc ce este în meniu, dar are din când în când anumite preferințe culinare precum sushi și croissante.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a mărturisit Ion Cassian, pentru playtech.ro.

Cât despre banii pe care îi are de dat la azil, Ion Cassian a spus: „Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni