• PRO TV
  • Mellina, fostă concurentă Survivor, apel disperat pe internet, după ce a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă: „Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Mellina, fostă concurentă Survivor, apel disperat pe internet, după ce a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă: „Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Mellina, fostă concurentă Survivor, apel disperat pe internet, după ce a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă: „Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Mellina, fostă concurentă Survivor România, a ajuns de urgență la spital. Artista a anunțat că este într-o situație disperată, căci medicii nu reușesc să îi dea un diagnostic concret, iar simptomele pe care le are îi provoacă o suferință cumplită.

Gallery

Mellina trece prin momente cumplite

Fosta Războinică le-a povestit urmăritorilor săi că trece prin momente foarte grele, având dureri greu de suportat, astfel a ajuns la spital.

Mellina a făcut apel disperat pe internet, căci nu știe cu ce probleme de sănătate se confruntă, iar simptomele pe care le are îi provoacă suferință. Medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic concret, astfel a apelat la prietenii din online, în speranța că există vreun medic printre urmăritorii săi și o poate ajuta.

„Vă scriu de la Urgență pentru că sunt disperată. Mă confrunt cu o simptomatologie greu de suportat de ceva timp și nimeni nu știe ce am. Medicii îmi spun că nu au ce să îmi facă.

Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de vreo 5 zile. Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului. Dacă este vreun doctor care îmi poate recomanda unde m-aș putea interna, ce aș putea face… mă plimb de luni întregi de la Urgență, la Ginecologie, la Urologie… niciun tratament de până acum nu a avut efect. Sănătate tuturor!”, a transmis Mellina.

„Sunt nedormită de 5 zile, noaptea nu pot să dorm de la usturime și durere din partea de jos a abdomenului nimeni nu vrea să mă interneze. Toți îmi spun că nu am nimic. Abia am ajuns de la Urgențe, mi-au făcut niște calmante. Speram măcar să găsească o bacterie, să știu că am ce să tratez...„Sunt așa cam de o lună de zile. Toți medicii îmi spun că nu am nimic și că nu mă pot interna pentru că nu îmi iese nimic la analizele de sânge. Leucocitele sunt bune, urina e bună, nu știu”, a spus fosta artista.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni