• PRO TV
  • Cine este Trevor Noah, gazda Premiilor Grammy 2024

Cine este Trevor Noah, gazda Premiilor Grammy 2024

Cine este Trevor Noah, gazda Premiilor Grammy 2024

Născut și crescut în Africa de Sud, Noah a avut o ascensiune surprinzătoare în lumea comediei. De la spectacolele sale de stand-up în Johannesburg până la preluarea „The Daily Show" în 2015, Noah a demonstrat o abilitate remarcabilă de a naviga printre subiecte dificile cu grație și umor.

În calitate de gazdă a Premiilor Grammy, Noah aduce un aer proaspăt și o perspectivă unică, având în vedere că a mai prezentat gala și în anul 2021, impresionând pe atunci atât criticii, cât și publicul.

Pentru ediția din 2024, așteptările sunt mari. Cu un an plin de muzică excepțională și artiști talentați, Noah va avea sarcina de a ghida publicul într-o seară de recunoaștere a excelenței muzicale.

În plus față de a fi gazda, Noah este, de asemenea, un fan al muzicii. El a vorbit adesea despre modul în care aceasta a jucat un rol important în viața sa, oferindu-i consolare, inspirație și, uneori, chiar un refugiu.

Pasiunea se reflectă în modul său de a prezenta Premiile Grammy, tratând fiecare artist și fiecare piesă cu respect și apreciere.

În calitate de gazdă, Trevor Noah pregătește o seară plină de râsete și momente emoționante.

Cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări, vedem luni, 5 februarie, de la ora 3:00, pe VOYO.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni