• PRO TV
  • Agresorul lui Taylor Swift a fost arestat pentru a treia oară în cinci zile. Ce a făcut de această dată bărbatul

Agresorul lui Taylor Swift a fost arestat pentru a treia oară în cinci zile. Ce a făcut de această dată bărbatul

Agresorul lui Taylor Swift a fost arestat pentru a treia oară în cinci zile. Ce a făcut de această dată bărbatul

Agresorul lui Taylor Swift a fost arestat pentru a treia oară în cinci zile, de data aceasta după ce s-a urcat într-un container de gunoi în fața artistei. Totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce fusese eliberat din arest.

Gallery

David Crowe, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat de trei ori în cinci zile - sâmbătă, luni și miercuri - după ce a fost surprins plimbându-se în jurul apartamentului celei mai cunoscute starlete din New York City: Taylor Swift.

Miercuri, David Crowe a fost acuzat de hărțuire de gradul patru, după ce zilele trecute a fost reținut de oamenii legii pentru hărțuire de gradul unu și doi. Acesta fusese eliberat cu câteva minute în urmă, de un judecător din Manhattan.

David Crowe, îmbrăcat cu o jachetă gri, pantaloni largi, adidași albi și un rucsac albastru, a fost văzut săriind într-un container de gunoi în apropierea casei din Tribeca a vedetei pop. Acesta, dinăuntrul tomberonului, ar fi fost observat de vecinii divei, care au sunat imediat la Departamentul de Poliție din New York City. Odată ce polițiștii au ajuns, el a părăsit locația și a intrat în primul district, unde a fost luat în custodie.

„L-am văzut când căuta în acest container. A scos câteva pături din el, apoi a mers și l-a așezat pe un doc de încărcare, câteva uși mai încolo de apartamentul lui Taylor Swift”, a spus un rezident pentru New York Post.

În acel moment, Swift era plecată la Buffalo, New York - susținându-și prietenul Travis Kelce în timp ce echipa lui, Kansas City Chiefs, învingea Buffalo Bills într-un meci de play-off al NFL.

Procurorii au declarat miercuri că Crowe, din Seattle, a fost văzut la casa lui Swift din Tribeca de până la 30 de ori în ultimele două luni, timp în care ar fi cerut să vorbească cu celebra artistă. Din păcate pentru el, s-a ales doar cu trei arestări, într-o săptămână.

Taylor Swift are alte preocupări în acest moment, fiind prima artistă care a primit șapte nominalizări GRAMMY, la categoria Cântecul anului, cu hitul ei, „Anti-Hero”. 

​Foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni