• PRO TV
  • S-a decis soarta lui Vlad Pascu! Lovitura grea pe care a primit-o autorul tragediei de la 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri

S-a decis soarta lui Vlad Pascu! Lovitura grea pe care a primit-o autorul tragediei de la 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri

S-a decis soarta lui Vlad Pascu! Lovitura grea pe care a primit-o autorul tragediei de la 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri

Magistraţii Judecătoriei Mangalia anunță că Vlad Pascu, tănărul care a provocat accidentul cumplit de la 2 Mai, va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia luată de autorități în cazul cererilor formulate de avocatul acestuia!

Gallery

​Instanța a hotărât ca Vlad Pascu să rămână în arest preventiv, însă decizia nu este una definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Avocatul tânărului a emis o cerere privind înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură, însă magistrații au respins-o.

„Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Noul Cod proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în minuta instanţei.

Foto: Facebook, TikTok, Arhivă PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni