• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, mărturisiri despre consumul de substanțe interzise: „Nu mai fac așa ceva”

Tzancă Uraganu, mărturisiri despre consumul de substanțe interzise: „Nu mai fac așa ceva”

Tzancă Uraganu, mărturisiri despre consumul de substanțe interzise: „Nu mai fac așa ceva”

Tzancă Uraganu a recunoscut în urmă cu câteva luni faptul că, în trecut, a consumat substanțe interzise. Artistul de manele spune că a renunțat la acest viciu, însă abia după câțiva ani în care se putea numi un consumator desăvârșit.

Gallery

​Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat în urmă cu câțiva ani, atunci când lansa hit după hit. Notorietatea lui a fost într-o ascendență continuă, iar astăzi este urmărit și ascultat de sute de mii de oameni, majoritatea pieselor sale atingând și pragul de milioane de vizualizări.

În podcastul lui Damian Drăghici, Tzancă Uraganu a recunoscut că în trecut a fost adeptul substanțelor interzise. Acesta, din cauza programului solicintant și a anturajelor, a ajuns să consume droguri, fără a ține cont de consecințele acestora.

Totuși, manelistul a realizat că substanțele interzise nu îi aduc niciun beneficiu, motiv pentru care a jurat, cu mâna pe icoană, că nu o să mai facă așa ceva niciodată:

” De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara.

Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat.

Sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mărturisit Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni