• PRO TV
  • Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, a murit la 36 de ani. Care este cauza decesului

Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, a murit la 36 de ani. Care este cauza decesului

Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, a murit la 36 de ani. Care este cauza decesului

A oferit lecții gratuite de limba română pe Facebook și a ajutat elevi din toată țara. Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, s-a stins la vârsta de 36 de ani.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook „Prof. Cristea”, administrată în ultima perioadă de sora profesorului, scrie gandul.ro. 

O dimineața sumbră! O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit…O dimineața în care orice voiam sa aud…nu ca vei scrie printre stele…Drum lin spre o nouă lume…lume fără sfârșit!Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!”, este mesajul transmis marți dimineața de sora profesorului.

Cei care l-au cunoscut, dar și oamenii care îi urmăreau postările au răspuns în secțiunea de comentarii: 

„L-am apreciat pe profesorul Cristea în tăcere, am citit lecțiile publicate de dumnealui pe Facebook și mă gândeam cât de norocoși sunt copiii din zilele noastre. A oferit lecții gratuite de limba română pe Facebook și a ajutat elevi din toată țara”;

„Întreg colectivul din Centrul Educațional Echipa Smart este profund îndurerat de plecarea dlui profesor și transmitem condoleanțe și gândul moastru bun familiei.
Ii vom păstra veșnic în sufletele noastre, în amintire și în rugăciunile noastre.
Ne-a fost nouă un coleg extraordinar, copiilor din centru un dascăl EXCEPȚIONAL și nu în ultimul rând un prieten drag tuturor”; sunt doar câteva dintre mesaje. 

Anterior, sora profesorului de Limba Română solicitase ajutor financiar pentru ca dascălul să poată fi tratat de o afecțiune gravă la o clinică din Turcia.

Prof. Cristea era foarte apreciat de elevi, pentru că publica sinteze, exerciții și lecții predate pe înțelesul tuturor. A ajutat zeci de mii de elevi din România, distribuind pe pagina sa teste rezolvate și explicate pentru Bacalaureat sau Evaluarea Națională.

„Cei care vor să aducă un ultim omagiu indrăgitului Profesor, sunt așteptați mâine, la ora 10, la Spitalul Colentina de unde își vor putea lua rămas bun, urmând ca trupul neînsuflețit să ajungă la satul unde a copilărit, la casa părintească în comuna Vutcani, județul Vaslui! Înmormântarea va avea loc sâmbătă. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Bogdan va rămâne veșnic în amintirea noastră prin ceea ce a creat, a încheiat un capitol ..Dar a trecut în Eternitate!”, este mesajul postat de sora profesorului, marți după-amiază, 23 ianuarie. 

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni