• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Luminița Anghel a rupt legătura definitiv cu fiul ei adoptiv, David Pușcaș. Nu își mai vorbesc de 8 ani

Care este motivul pentru care Luminița Anghel a rupt legătura definitiv cu fiul ei adoptiv, David Pușcaș. Nu își mai vorbesc de 8 ani

Care este motivul pentru care Luminița Anghel a rupt legătura definitiv cu fiul ei adoptiv, David Pușcaș. Nu își mai vorbesc de 8 ani

David Pușcaș a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa adoptivă. Tânărul susține că nu i-a mai auzit vocea de multă vreme și că artista îl are la block pe rețelele de socializare.

Gallery

David Pușcaș și Luminița Anghel nu-și mai vorbesc de ani buni

Într-un interviu, David Pușcaș a dezvăluit că nu a mai luat contact cu Luminița Anghel, mama sa adoptivă, de 8 ani. Chiar dacă părea că s-au împăcat, declarațiile tânărului au scos la iveală cu totul și cu totul alte detalii.

Deși nu mai vorbește cu mama lui, David susține că o simte lângă el întotdeauna. De altfel, tânărul a mai precizat faptul că nu a dispărut din spațiul online și are o atenție sporită la postările pe care le face, deoarece lucrează cu anumite branduri. Totodată, se află într-o perioadă de acceptare a trecutului său.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a spus David Pușcaș pentru Click.

 Relația cântăreței cu fiul adoptiv s-a rupt definitiv, după ce tânărul a început să manifeste un comportament rebel și să-i facă probleme.

David Pușcaș și-a acuzat mama adoptivă că l-a abandonat

David Pușcaș, în vârstă de 29 de ani, a acuzat-o, în trecut, pe mama sa adoptivă că l-a abandonat. La rândul ei, Luminița Anghel a mărturisit, public, că ajutorul pe care îl poate oferi are un anumit prag.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu ceva ani.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni