• PRO TV
  • Crystal, văduva lui Hugh Hefner, noi dezvăluiri despre viața alături de tăticul Playboy: „Sunt pregătită să-mi spun povestea!”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, noi dezvăluiri despre viața alături de tăticul Playboy: „Sunt pregătită să-mi spun povestea!”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, noi dezvăluiri despre viața alături de tăticul Playboy: „Sunt pregătită să-mi spun povestea!”

În cartea „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself”, Crystal Hefner face noi dezvăluiri despre viața alături de „tăticul Playboy” și despre regulile bizare pe care trebuia să le respecte în perioada în care a trăit în vestitul conac.

Gallery

​Fostul iepuraș Playboy a dezvăluit în paginile cărții sale că nu a fost niciodată îndrăgostită de Hugh Hefner.

Titlul cărții lui Crystal, „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself, provine de la directiva pe care regretatul Hugh i-a dat-o soției sale: „Vreau ca tu să continui moștenirea mea... și vreau să-ți reamintesc să spui numai lucruri bune despre mine”.

La scurt timp după aceea, Hugh (91 de ani) s-a îmbolnăvit și a murit pe 27 noiembrie 2017 în urma unei septicemii și a unui stop cardiac, la conacul său din Los Angeles.

Crystal a povestit în paginile cărțile sale cum au fost anii pe care i-a petrecut alături de Hugh.

„La început am crezut că sunt în control. M-am gândit, wow, dacă îmi place și mie tot ce îi place lui și fac tot ce vrea el, atunci sunt favorita lui. Și chiar am fost, dar în acest proces m-am pierdut pe mine însămi”, a scris Crystal în cartea ei de memorii. Văduva miliardarului a dezvăluit potrivit People că sub fațada sclipitoare, așa-numitul paradis se destrăma.

Potrivit lui Crystal, tăticul Playboy avea reguli stricte cu privire la orice, până la a-și obliga iubitele să vină la el în fiecare săptămână pentru a-și lua „alocația”. Starleta povestește că fetele nu puteau cheltui banii după bunul-plac. Cu banii primiți, „iepurașii Playboy” se îngrijeau de aspectul lor fizic.

„Oja noastră nu putea fi altceva decât o culoare neutră, fără manichiură franțuzească”, și-a amintit Crystal.

Hugh nu era de acord nici cu piercingurile: „Să nu ai un inel în buric, pentru că e demodat”. Acestea le obliga să poarte tot timpul tricouri cu logo-ul Playboy, iar „tricourile acelea erau incommode și ieftine”.

„Trebuia să merg să-mi decolorez părul, ceea ce îmi ardea scalpul și mă alegeam cu bășici. Dar dintr-un oarecare motiv, credeam că este normal și că asta însemna să fiu frumoasă în ochii lui Hef”, mai povestește tânără în cartea sa.

Hugh Hefner și Crystal au început o relație amoroasă în 2009, pe când ea avea doar 20 și ceva de ani. Trei ani mai târziu, aceasta a devenit a treia lui soție și au rămas căsătoriți până la moartea acestuia, în 2017, la vârsta de 91 de ani. 

 Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni