• PRO TV
  • Cum justifică Geta Sterp prețurile de la magazinul mamei sale, după ce au fost acuzate că le-au scumpit prea mult: „Dacă mai aud pe cineva...”

Cum justifică Geta Sterp prețurile de la magazinul mamei sale, după ce au fost acuzate că le-au scumpit prea mult: „Dacă mai aud pe cineva...”

Cum justifică Geta Sterp prețurile de la magazinul mamei sale, după ce au fost acuzate că le-au scumpit prea mult: „Dacă mai aud pe cineva...”

Chiar dacă s-a măritat, Geta Sterp nu poare renunța la animale. Fiica mamei Geta continuă să aibă grijă de oi și să le ducă la păscut, fără a-i fi rușine cu acest lucru.

Gallery

Produsele lor sunt apreciate în zonă și mulți clienți le trec pragul, dar, chiar și așa, unele persoane consideră că prețurile cu care mama Geta vinde produsele sunt cam mari.

Geta Sterp a vorbit despre prețul produselor pe care le vând

De câteva zile, Geta Sterp are un program din ce în ce mai greu la stână, deoarece oile au început să fete, iar acest lucru presupune și mai multă muncă decât de obicei. Cu toate acestea, nu se sfiește din a pune osul la treabă și arată, în mediul online, diverse secvențe din viața ei de zi cu zi.

Recent, aceasta a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie, în care apare cu mâinile zgâriate și bătătorite. Știind foarte bine că unele persoane spun că prețurile sunt mari, sora lui Culiță Sterp a precizat că banii ceruți reflectă munca pe care trebuie să o depună la stână, în fiecare zi.

„Vedeți mâinile mele? Este foarte multă muncă atunci când fată oile. Dacă mai aud pe cineva că spune despre miei sau brânză că sunt scumpe, vă iau la bătaie, cu palmele astea”¸a scris Getuța, în mediul online.

În anul 2023, mama Geta a fost nevoită să adapteze prețurile la inflație și, prin urmare, un kilogram de brânză de oaie s-a scumpit cu doi lei, ajungând de la 48 la 50 de kilograme.

Ce va face Geta Sterp, după ce va deveni mamă

Getuța Sterp este măritată de aproximativ un an și jumătate și, la un moment dat, în viața ei și a soțului său va apărea și un copil. În urmă cu ceva timp, mama Geta a declarat că, atunci când vor veni și nepoții din partea ei, cel mai probabil, fiica ei va renunța la oi, pentru a se dedica familiei.

„Când o să aibă copii, cred că lasă totul baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal. Când ai copii mici, să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni”¸a spus mama Geta, într-un interviu.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni