• PRO TV
  • Care a fost ultima dorință a lui Dănuț Caramihai, regretatul membru al grupului „Vouă”

Care a fost ultima dorință a lui Dănuț Caramihai, regretatul membru al grupului „Vouă”

Care a fost ultima dorință a lui Dănuț Caramihai, regretatul membru al grupului „Vouă”

Dănuț Caramihai s-a stins din viață duminică, 21 ianuarie 2024, într-un mod neașteptat, după cum au anunțat colegii săi de trupă. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea!

Gallery

​Celebrul grup „Vouă” trece prin momente extrem de dificile, după ce Dănuț Caramihai s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de colegii lui de trupă, care au postat un mesaj de regret, dar și de mulțumire, pentru bunul lor prieten.

„Câtă durere! Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze... Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii '80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț !”, este mesajul colegilor.

Care a fost ultima dorință a lui Dănuț Caramihai

Potrivit membrilor grupului „Vouă”, Dănuț Caramihai a avut o ultimă dorință, înainte de a muri. Acesta a cerut să nu fie înmormânt, ci incinerat. Astfel, sicriul cu trupul artistului va fi depus, luni, la Capela Cimitirului Belu., iar ceremonia de incinerare va avea loc la Crematoriul Vitan Bârzești marți, de la ora 13.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni