• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu modelul român, în urmă cu puțin timp

Mădălina Ghenea, cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu modelul român, în urmă cu puțin timp

Mădălina Ghenea, cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu modelul român, în urmă cu puțin timp

Pentru câteva clipe, Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut cu masca de oxigen pe față, în mediul online. Ulterior, actrița i-a liniștit, explicând că nu este nimic grav.

Gallery

De curând, Mădălina Ghenea a postat, pe contul ei de Instagram, câteva fotografii, în timp ce era conectată la masca de oxigen, în timp ce se afla într-o „capsulă” mai puțin obișnuită.  

Mădălina Ghenea, cu masca de oxigen pe față

După ce a postat imaginile cu masca de oxigen, aceasta și-a liniștit fanii, spunându-le că totul este doar o procedură, pentru a aduce unele îmbunătățiri corpului. Mai exact, este vorba de terapia hiperbară, la care apelează periodic, deoarece actrița este extrem de preocupată de aspectul și de starea sa interioară.

„Bine, prieteni, e timpul să îmi dezvălui secretul. Așa dorm eu. Este o cameră hiperbară”, a spus aceasta, pe rețelele de socializare. Rezultatul constă în: vindecarea organismului, îmbunătățirea aportului de oxigen, oprirea evoluției unor infecții, dar și reducerea edemului.

Mădălina Ghenea pune mare accent pe îngrijirea personală

Pe lângă talent, succesul de care Mădălina Ghenea se bucură se datorează și felului în care arată, dar, pentru a se bucura de rezultatele existente, trebuie să depună efort din mai multe puncte de vedere.

În urmă cu ceva timp, Mădălina Ghenea le-a dat un sfat important celor care o urmăresc, după ce a fost întrebată, constant, despre pielea bronzată. Modelul a atras atenția asupra acestui fapt, specificând că nu se expune la soare și nici nu merge la solar, deoarece, ultima dată când a făcut acest lucru, și-a distrus pielea.

„Ultima dată când am avut mari probleme cu tenul, m-am expus la soare fără protecție solară. Am uitat, pur și simplu, iar rezultatele au fost groaznice. Vă recomand protecția solară atunci când mergeți la soare și să nu faceți solar!”¸ a menționat Mădălina Ghenea, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni