• PRO TV
  • Întâmplare hilară! Ce s-a întâmplat după ce o stewardesă a crezut că-l are pasager pe Snoop Dogg. Clipul a adunat peste 3,7 milioane de vizualizări

Întâmplare hilară! Ce s-a întâmplat după ce o stewardesă a crezut că-l are pasager pe Snoop Dogg. Clipul a adunat peste 3,7 milioane de vizualizări

Întâmplare hilară! Ce s-a întâmplat după ce o stewardesă a crezut că-l are pasager pe Snoop Dogg. Clipul a adunat peste 3,7 milioane de vizualizări

O însoțitoare de zbor de la Southwest Airlines a fost protagonista unei întâmplări amuzante după ce a crezut că-l are pasager pe zborul ei pe Snoop Dogg.

Gallery

​Vizil emoționată, stewardesa a mers la „rapper” și l-a rugat să facă o poză cu ea pe culoarul avionului.

Bărbatul s-a dovedit a fi un pasager obișnuit, care semăna izbitor cu celebrul Snoop Dogg. Amuzat, tânărul a stat la poze și probabil ar fi semnat și autografe dacă i s-ar fi cerut. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„L-am avut pe Snoop Dogg pe zborul meu astăzi spre Fort Lauderdale. Este cel mai drăguț”, a scris Chrissy Lofton pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Chrissy Lofton (@chrissyfly)

Momentul a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare de vărul celui confundat cu Snoop Dogg. Filmulețul s-a viralizat instant, iar unii dintre internauți s-au amuzat copios pe seama femeii.

„Mă faci să mă simt atât de scundă!”, îi spune stewardesa tânărului înainte de a înmâna telefonul unui alt pasager pentru a imortaliza momentul.

 „Yooooo, plâng! Această însoțitoare de zbor a crezut că l-a întâlnit pe Snoop Dogg pe zborul ei”, a scris Shannon Sharpes Burner (un cont de parodie) pe X (n.red fostul Twitter).  

„Aceasta este pisica lui Snoop”, a glumit un altul, în timp ce un al treilea a scris: „Doamna cu jacheta roșie arată de parcă ar fi gata să riște totul pentru Snoop”.

„Pare că doamna era „high”, „Ăsta e Snopp Dogg de pe Shein”, „Sper că-l vei întâlni și pe cel real într-o zi!”, „Chrissie, acum ești faimoasă pentru asta!”, „Chrissie, te rog să te așezi. Trebuie să-ți spunem ceva”, au continuat internauții în mesaje.

Cel care a filmat clipul și care îl însoțea pe „falsul” Snoop Dogg spune că nu i-a spus stewardesei adevărul, deoarece situația i s-a părut amuzantă. Nu doar însoțitoarea de zbor a vrut poză cu „rapperul”. Mai mulți pasageri ai zborului de pe ruta Southwest - Fort Lauderdale, Florida, s-au îngrămădit să facă un selfie cu tânărul care purta ochelari de soare.

Contactată de New York Post, stewardesa a recunoscut că a făcut o gafă.

„Știu acum nu este Snoop Dogg, dar inițial am crezut că era el și era atât de drăguț, cu un zâmbet frumos care îi lumina toată fața. Poate că este o sosie, dar a fost un gentleman și încă mă bucur că a fost în zborul meu și a lăsat mai multe persoane cu un zbor memorabil”, a declarat însoțitoarea de zbor.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni