• PRO TV
  • A murit Dănuț Caramihai, unul dintre membrii grupului Vouă! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare: „A plecat dintre noi neașteptat”

A murit Dănuț Caramihai, unul dintre membrii grupului Vouă! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare: „A plecat dintre noi neașteptat”

A murit Dănuț Caramihai, unul dintre membrii grupului Vouă! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare: „A plecat dintre noi neașteptat”

Dănuț Caramihai, unul dintre membrii trupei Vouă s-a stins din viață duminică, 21 ianuarie 2024. Anunțul trist a fost făcut chiar de colegii săi, pe rețelele de socializare.

Gallery

​Dănuț Caramihai, unul dintre cei mai carismatici membri ai trupei „Vouă” a murit în cursul zilei de duminică, 21 ianuarie 2024. Acesta a plecat pe lumea cealaltă într-un mod complet neașteptat, după cum au anunțat chiar colegii săi de trupă:

„Câtă durere! Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze... Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii '80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț !”, este mesajul colegilor.

Și prietenii lui Dănuț au lăsat mesaje de regret pe rețelele de socializare:

„Ne rugăm ca prietenul nostru Dănuț Caramihai, unul dintre sufletele mari de la Vouă, să fie iertat, odihnit de Dumnezeu și să cânte măcar puțin și Acolo Sus în Cer!” a transmis actorul Florin Nan.  

Momentan, nu se știu circumstanțele în care a murit Dănuț Caramihai, însă trupul neînsuflețit al artistului va fi depus  luni, la Capela Cimitirului Belu.

„Ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, a anunțat, tot pe Facebook, Ovidiu Mihăilescu, prietenul și colegul lui Dănuț Caramihai. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni