• PRO TV
  • Ce a apărut aproape de locul în care Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, la o lună de la tragedie. Mama tinerei face declarații sfâșietoare

Ce a apărut aproape de locul în care Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, la o lună de la tragedie. Mama tinerei face declarații sfâșietoare

Ce a apărut aproape de locul în care Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, la o lună de la tragedie. Mama tinerei face declarații sfâșietoare

Beatrice s-a stins din viață într-un context cumplit, fiind ucisă de patronul magazinului la care lucra. Tânăra în vârstă de doar 25 de ani era însărcinată în trei luni în momentul în care bărbatul de 72 de ani a decis să o înjunghie în nenumărate rânduri.

Gallery

​În urmă cu aproximativ o lună, o tânără în vârstă de 25 de ani, însărcinată în trei luni, era ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra. La locul crimei, Beatrice a fost găsită fără suflare, cu mai multe urme de înjunghieri pe corp, dar și cu o drujbă lângă ea. Oamenii legii au considerat, la acea vreme, că autorul tragediei ar fi încercat să o măcelărească, după ce a omorât-o.

Acum, la o lună de la tragedie, aproape de locul crimei a apărut un un afiș mare cu chipul tinerei. Momentan, din cauza condițiilor meteorologice, afișul a fost dat jos, însă mătușa fetei speră că va primi acordul din partea locatarilor și a administratorului blocului pentru a-l expune din nou.

„Poza a fost pusă pe bloc din partea surorii mele care a iubit-o foarte mult, era că fetița ei, se înțelegeau foarte bine. A ș dori din tot sufletul că Justiția Română să facă dreptate, să îi de maxim de pedeapsă, să nu aibă dreptul nici măcar la vizite. Îmi fac fel de fel de întrebări, de ce, de ce îmi doresc dacă va veni în visul meu să îmi spună ea ce s-a întâmplat în ziua aceea.”, a spus mama lui Beatrice, Mihaela Ghibirdic, pentru un post TV.

De asemenea, mătușa fetei a spus că afișul a fost expus ca un simbol pentru ca amintirea lui Beatrice Ioana să rămână veșnică în sufletele oamenilor care trec pe acolo. 

„M-am gândit să o pun acolo ca tot cartierul să nu uite de Ioana și să rămână în sufletul nostru. Atunci când ne vom întoarce acasă, vom discuta cu doamna administrator, acolo unde Ioana a locuit și vom cere permisiunea tuturor locatarilor să îl punem pe bloc.”, a spus mătușa lui Beatrice, Daniela Ghibirdic  conform aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni