• PRO TV
  • Recunoști fetița adorabilă din imagine? Azi este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România

Recunoști fetița adorabilă din imagine? Azi este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România

Recunoști fetița adorabilă din imagine? Azi este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România

„Timpul zboară…sau zbori tu prin timp?”, s-a întrebat retoric Lora pe contul de Instagram, acolo unde și-a surprins fanii cu o fotografie din copilărie.

Gallery

​Artista în vârstă de 41 de ani a scos din cufărul de amintiri o fotografie alb-negru de pe vremea când avea doar câțiva anișori.

În imaginea postată pe contul de socializare, care le-a trezit nostalgii unora dintre urmăritori, Lora avea breton și purta uniformă.

„Zboară timpul… eu așa te știu, când ne jucam în curtea grădinitei împreună cu Vlăduț, la Berești”, i-a scris unul dintre urmăritori.

View this post on Instagram

A post shared by LORA (@loraofficial)

Reacțiile fanilor au continuat: „Ce scumpeteee!”, „La fel de frumoasă!”, „Toți am fost mici și drăguți dar tu de mică promiteai”, „Ai aceași privire! Ești minunată!”, „O fetiță frumușică foc!”, „Ești o frumusețe”, „Iubitaaa!” „Frumoasă ești”.

Lora: „Copilăria mea a fost foarte frumoasă!”

În interviurile pe care le-a oferit de-a lungul anilor, Lora a vorbit despre copilăria ei frumoasă și despre locurile în care a copilărit.

Artista s-a născut la Vaslui și are un frate mai mic, Vlad, de care este foarte apropiată.

„Copilăria mea a fost foarte frumoasă. Am crescut în orașul Vaslui la bunicii din partea tatălui și în județul Galați, orașul Berești, la cei din partea mamei. Și la Berești, pădurea de salcâmi din spatele casei este un loc pe care îmi doresc foarte tare să îl vizitez acum, îmi e foarte dor să ajung acolo, în locurile acelea. (…) Eram un copil rebel, bunica mă trimitea să adun corcodușe sau să fac alte treburi și eu i le pasam mai departe fratelui meu, care este mai mic cu 3 ani. Apoi săream gardul din spatele casei și fugeam să fac picnicuri. Organizam picnicuri fastuoase cu prietenii în pădure. Îmi plăcea foarte tare să fac asta, nu știu de ce. Nu mai am asta acum, dar îmi e dor de un picnic , mi se pare drăguț”, povestea Lora într-un interviu pentru Libertatea.

Lora s-a mutat la București la 21 de ani. Ea a devenit cunoscută după ce a participat în anul 2004 la show-ul Star Factory. Timp de trei ani a făcut parte din trupa Wasabi, iar din 2009 a decis să urmeze o carieră solo. În prezent, Lora este una dintre cele mai apreciate voci din România, iar single-urile ei au milioane de vizualizări pe Youtube.

Fotografii: Instagram @LoraOfficial

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni