• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024. Săgetătorii pot face greșeli în viața amoroasă, Leii primesc bani și o oferă de job

Horoscop săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024. Săgetătorii pot face greșeli în viața amoroasă, Leii primesc bani și o oferă de job

Horoscop săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024. Săgetătorii pot face greșeli în viața amoroasă, Leii primesc bani și o oferă de job

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul sentimental. Ajungi la concluzii, se pot încheia etape sau culegi roadele unor demersuri relaționale. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, este posibil să apară diferențe de opinie sau principii într-o chestiune, care ține de relație, de exprimarea individualității.
Bani – Uranus, guvernatorul casei planurilor de viitor, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin casa banilor, pe care îi câștigi din muncă, semn că se deblochează un context financiar.Atenție, spre finalul săptămânii, pentru că pot să apară conflicte din cauza administrării banilor!
Muncă – Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin casa carierei, sectorului profesional, imaginii și statutului personal. Micul benefic va susține acțiunile tale în acest domeniu și te ajută să te afirmi. Totodată, vei avea o relație bună cu șefii sau reușești să primești o promovare, ți se recunosc meritele.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul vieții de familie. Pot avea loc încheieri de etape sau evenimente care să aducă schimbări, mai ales că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter. Pe de altă parte, Uranus, planeta imprevizibilului, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin sectorul personalității. Vei vedea mult mai clar direcția în planurile tale relaționale.
Bani –În prima parte a săptămânii primești o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională și achiziționezi un sejur romantic.
Muncă– Începând din 23 ianuarie și până pe 16 februarie, Venus, guvernatoarea ta, traversează sectorul educației superioare, relației cu străinătatea, direcției profesionale și principiilor. Ești hotărât să continui o formă de școlarizare, să obții o diplomă. Gândirea rațională va la sta baza deciziilor pe care le vei lua în sectorul perfecționării și dezvoltării personale.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul comunicării, gândirii, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în tranzit prin casa frământărilor interioare, s-ar putea să ai niște revelații/conștientizări în urma unor dialoguri sau informații primite de la partenerul de cuplu. De asemenea, revenirea lui Uranus, planeta schimbărilor, la mișcarea directă, din 27 ianuarie, prin sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului, îți aduce, după câteva luni, posibilitatea să vezi mai clar sau dintr-o altă perspectivă relația cu cineva din trecut.
Bani – Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv casa avantajelor financiare, a banilor la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Sume de bani sub formă de cadou sau bonusuri vor intra în conturile tale până pe 16 februarie cât durează tranzitul lui Venus.
Muncă– Ai grijă cum gestionezi niște situații la serviciu, spre finalul săptămânii, pentru că există un aspect astrologic tensionat, care te îndeamnă la dispute și s-ar putea să-ți pară rău când vei realiza că ai stricat o relație profesională!

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Din 23 ianuarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul relațiilor si mariajului. Până pe 16 februarie este o perioadă favorabilă planurilor de viitor în cuplu și vei căuta să-ți consolidezi relația.
Bani – Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări. Pot avea loc încheieri de etape, rupturi de persoane cu care lucrezi într-un proiect, pentru că intervin discuții aprinse în legătură cu banii. Responsabil de acest lucru este Soarele, care formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei muncii, în tranzit prin casa proiectelor de viitor.
Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul parteneriatelor și asocierilor profesionale, din 23 ianuarie, te ajută să te concentrezi pe planurilor de viitor, pe acțiuni de durată. Pe fondul acesta astral, revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, din 27 ianuarie, prin sectorul planurilor de viitor, vine să aducă progrese într-un proiect, care capătă contur.

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul personal. Totodată, se dinamizează axa relațională și pot avea loc încheieri de etape sau culegi roadele unor demersuri parteneriale. Pentru că Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei iubirii, nu sunt excluse evenimente neașteptate în relație.
Bani – Finalul de săptămână aduce evenimente de natură financiară, încasări de bani sau cheltuieli pentru casă. S-ar putea să primești și o ofertă de job, însă recomandarea astrelor este să analizezi bine înainte să iei o decizie.
Muncă– Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii și activităților profesionale, unde va aduce o abordare serioasă și responsabilită. De asemenea, vei munci mai ușor și vei avea relații bune cu colegii. Uranus, planeta imprevizibilului, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin casa carierei și sferei socio-profesionale, unde vei observa că înaintezi mai ușor într-un proiect.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv sectorul iubirii și aventurilor romantice, unde lucrurile încep să se miște într-o direcție bună, mai ales dacă ești singur. Îți dorești o relație serioasă, pe termen lung și micul benefic ar putea să-ți îndeplinească dorința. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai nevoie să reînvii pasiunea.
Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente importante în sectorul subconștientului, universului interior și trecutului. Pe de altă parte, Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în tranzit prin casa principiilor și credințelor. S-ar putea să ai niște conștientizări și să elimini din viața ta ce te ține în loc să progresezi sau să găsești soluție la o problemă care te macină.
Bani – Odată cu intrarea lui Venus, guvernatoarea casei banilor, în casa creativității și valorificării unor talente, ești invitat să-ți concentrezi atenția și pe obținerea unor sume suplimentare de bani, să te pui în valoare.
Muncă– Uranus, guvernatorul casei muncii, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, după o perioadă, în care ți-a răscolit principiile și te-a ajutat să vezi direcția spre care ar trebui să te îndrepți din punct de vedere profesional.

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Începând cu 23 ianuarie, Venus, guvernatoarea ta, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul casei și vieții de familie și până pe 16 februarie urmează o perioadă în care te implici mai mult în viața de familie. Ai nevoie să-ți petreci timpul cu persoanele dragi, cu părinții. De asemenea, s-ar putea să ai impulsul să începi o reamenajare a casei.
Bani – Uranus, planeta schimbărilor, revine, din 27 ianuarie, la mersul direct, prin casa intereselor financiare, a banilor deținuți împreună cu partenerul, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. După o perioadă în care ai învățat cum să administrezi banii la comun, acum poți lua decizii financiare sau lucrurile încep să revină la normal.
Muncă- Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul proiectelor profesionale și activităților de pe urma exercitării profesiei. Pot avea loc concluzii, încheieri de etape sau se pot relua proiecte mai vechi. Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, plasat în sectorul financiar, așa că este posibil ca unele discuții să apară din cauza unui context financiar.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Uranus, planeta imprevizibilului, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin sectorul relațiilor și mariajului, unde a adus anumite schimbări. Urmează o perioadă în care vei observa un progres în relație.
Bani – Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în casa comunicării, pe 23 ianuarie, vei putea începe niște negocieri. Până pe 16 februarie ai șansa să negociezi în favoarea ta un contract.
Muncă– Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării și până pe 16 februarie ajută în comunicare și negocieri. De asemenea, vei fi clar și concis, acumulezi informație mult mai ușor și socializezi mai mult.
Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Pot avea loc concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri, obținerea unei funcții. De asemenea, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei banilor, este posibil să faci eforturi să semnezi un contract.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămânii ar trebui să ai grijă în planul sentimental/relațional, pentru că că Mercur și Marte, planeta războiului, formează un aspect tensionat cu casa iubirii și tinzi să-ți exprimi mai agresiv sentimentele sau trăirile. Mare atenție la faptul că ai impulsul să-ți rănești partenerul!
Bani – Sectorul banilor pe care îi câștigi primește tranzitul lui Venus, micul benefic, din 23 ianuarie. Până pe 16 februarie, caută și negociază în favoarea ta, pentru că ai șanse mari de câștig! Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit, acum este momentul să acționezi!
Muncă– Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență. Posibil să fii nevoit să rezolvi niște chestiuni birocratice, să închei o etapă de școlarizare sau să obții o calificare. De asemenea, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul tău, apar nînțelegeri cu colegii de muncă sau într-o situație, care vizează un context profesional. Revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin casa muncii, aduce reintrarea în normal și vei gestiona mult mai ușor anumite situații apărute, care ți-au produs griji.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste – Revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 27 ianuarie, la mișcarea directă prin sectorul iubirii și aventurilor romantice vine să aducă o clarificare a unor situații în sfera amoroasă, după o perioadă de câteva luni, în care a fost răscolit acest sector.
Bani – Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi câștigi din alte surse decât salariile. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa creativității și valorificării unui potențial talent, este posibil să intri mai greu în posesia unor bani sau să obții o colaborare.
Muncă– Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv casa personalității, așa că te poți bucura de protecție din partea micului benefic, șanse și oportunități. Urmează o perioadă în care te poți remarca, ești mai deschis către interacționarea cu ceilalți și acest lucru va fi de bun augur pentru relațiile profesionale.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Săptămâna începe cu intrarea lui Venus, micul benefic, în 23 ianuarie, în zodia Capricorn, în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Până pe 16 februarie este posibil să fii mai retras, să-ți analizezi acțiunile și atitudinea pe care ai avut-o în relație sau în relația cu familia și să cauți soluții sau să vrei să îndrepți o situație, iar pe viitor să nu mai repeți aceleași greșeli.
Pe 25 ianuarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul relațiilor și căsătoriei. Pentru că Soarele formează aspecte tensionate cu Jupiter din casa familiei, este posibil să apară divergențe de opinie cu cineva din familie sau din cauza unor chestiuni familiale nerezolvate. Pe fondul acesta astral, Uranus, guvernatorul tău, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă, prin sectorul vieții de familie, pe care a testat-o în ultima perioadă și a adus schimbări importante.
Bani – Spre finalul săptămânii intervin discuții legate de bani și administrarea unor sume, care provin de la familie, părinții sau din administrarea unui imobil. S-ar putea să-ți dorești să faci o schimbare, să aibă loc o tranzacție imobiliară.
Muncă– În prima jumătate de săptămână ești mai activ la locul de muncă și apar tot felul de probleme sau chestiuni, care țin de sarcini și respectarea unor termene limită. De asemenea, ai impresia că ai un randament mai bun dacă lucrezi singur.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Dragoste– Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul prietenilor și vieții sociale și până pe 16 februarie urmează o perioadă în care-ți poți mări cercul de cunoscuți, însă vei fi selectiv și îi vei lăsa să intre în viața ta pe cei care-ți inspiră siguranță.
Bani – Cu Venus în tranzit prin casa planurilor de viitor, din 23 ianuarie, apar oportunități de mărire a veniturilor dintr-un proiect extraprofesional.
Muncă– Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul muncii. Ajungi la concluzii și pot avea loc încheieri de etape sau primești oferte de job, mergi la interviuri și ți se propune preluarea unei echipe. Pe de altă parte, Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa comunicării și negocierilor, și este posibil ca unele negocieri să nu meargă în direcția dorită de tine sau să aveți principii și convingeri diferite, fapt care te va pune pe gânduri. Pe fondul acesta astral, Uranus, planeta schimbărilor, revine, din 27 ianuarie, la mișcarea directă prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și învățării, semn că în ultimele luni ai avut multe de învățat/perfecționat în planul profesional, iar acum vei știi cum să pui anumite probleme.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni