• PRO TV
  • Mărturia patronului de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice ar putea schimba radical ancheta! Ce a dezvăluit abia acum

Mărturia patronului de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice ar putea schimba radical ancheta! Ce a dezvăluit abia acum

Mărturia patronului de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice ar putea schimba radical ancheta! Ce a dezvăluit abia acum

În urmă cu o lună, în București a avut loc un eveniment de-a dreptul tragic. O tânără însărcinată, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra.

Gallery

​O schimbare surprinzătoare de direcție a avut loc în cazul tragic al crimei din Capitală, în care Beatrice, o femeie de doar 25 de ani, însărcinată în 3 luni, a fost ucisă de propriul său șef. După o lună de la această tragedie, principalul suspect, un bărbat în vârstă de 72 de ani, și-a modificat declarațiile date anterior anchetatorilor, contrazicându-se față de recunoașterea inițială a comiterii crimei.

Individul presupus că ar fi responsabil pentru moartea tinerei Beatrice, care aștepta să devină mamă pentru prima dată, provoacă o întorsătură de situație în desfășurarea anchetei.

În ciuda faptului că acum o lună bărbatul de 72 de ani recunoștea că a comis omorul prin înjunghiere, acum pare să-și fi schimbat părerea. Șeful tinerei Beatrice susține că nu își amintește nimic din ziua fatală. Procurorii doresc să supună individul unei evaluări psihiatrice pentru a înțelege mai bine circumstanțele din spatele acestei răsturnări de declarație.

În paralel, anchetatorii așteaptă rezultatele testelor ADN efectuate asupra trupului femeii ucise pentru a determina dacă aceasta a fost supusă unui abuz sexual de către bărbatul în vârstă înainte de a fi ucisă, și, de asemenea, pentru a identifica tatăl copilului nenăscut pe care-l purta în pântece.

Ce spune familia lui Beatrice, la o lună de la crima halucinantă

„Nu sunt cuvinte. Familia mea este distrusă. Fetiţa mijlocie, de zece ani, a făcut până acum trei crize. Mă între de ce şi de ce copilul meu, care era un exemplu. Eu, în viaţa mea nu am auzit-o pe fetiţa mea să înjure, în viaţa vieţilor mea nu am auzit-o pe fata mea să fie vulgară, agresivă. Era un copil dulce, un copil cuminte, un copil curat. Cer şi mă rog la bunul Dumnezeu să aibe cea mai mare pedeapsă şi cel mai mare chin prin ceea ce trec eu, prin ceea ce trece familia mea, prin ceea ce trec copiii mei, prietenii fetei mele, iubitul fetei mele şi toţi ceilalţi” , a declarat Mihaela Ghibirdic, mama fetei ucise.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni