• PRO TV
  • Mihai Trăistariu, schimbare radicală de look! Artistul și-a vopsit părul negru, iar acum își caută iubită: „Vreau să fie gospodină, să gătească”

Mihai Trăistariu, schimbare radicală de look! Artistul și-a vopsit părul negru, iar acum își caută iubită: „Vreau să fie gospodină, să gătească”

Mihai Trăistariu, schimbare radicală de look! Artistul și-a vopsit părul negru, iar acum își caută iubită: „Vreau să fie gospodină, să gătească”

Mihai Trăistariu este de nerecunoscut! Cântărețul și-a făcut apariția, în cadrul unei emisiuni, cu un look complet diferit față de cel care l-a consacrat! Iată cum îi stă cu părul lung, creț și vopsit negru!

Gallery

​Face ce face și iar iese în evidență! Deși are 47 de ani, Mihai Trăistariu nu încetează să experimenteze, iar de data aceasta i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Cântărețul a trecut, de curând, printr-o serie de transformări, iar în prezent nu mai are părul blond și scurt, așa cum îl știam cu toții, ci negru și lung, deci aproape de nerecunoscut.

Odată cu schimbarea, Mihai Trăistariu a dezvăluit și ce planuri de viitor are. Se pare că artistul este în căutarea unei femei serioase alături de care să își construiască o familie numeroasă.

„Trebuie să mă apuc și de copii. Mie îmi plac copiii, noi am fost patru frați, mie îmi plac familiile mari. La mama au fost cincisprezece frați, la tata zece frați, deci eu sigur am în ADN, moștenesc ceva. Îmi plac casele pline, să văd pe acolo zece copii. Pe vremurile astea, e mult zece copii, dar măcar doi, trei să fie.

Vreau ca viitoarea mea iubită să fie familistă, de casă, gospodină, să gătească, să facă atribuțiile de mamă, nu am pretenții mari. Nu vreau să aibă cine știe de standarde înalte, că nu mă interesează”, a declarat Mihai Trăistariu la Spectacola.ro.

Foto: Captură YouTube, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni