• PRO TV
  • Ce se întâmplă acum cu cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu

Ce se întâmplă acum cu cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu

Ce se întâmplă acum cu cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu

Pe 6 noiembrie 2023 , omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri.

Gallery

Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş, Ilie Sitariu, a fost prins şi arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei autori ai crimei şi tâlhăriei, iar pe unul dintre aceştia l-ar fi sprijinit să plece din ţară.
Tribunalul Sibiu a emis în 19 noiembrie 2023 mandate de arestare preventivă, precum şi mandate internaţionale de arestare, în lipsă, pe numele celor trei suspecţi, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu au fost prinşi în Marea Britanie, respectiv unul în Scoţia - Laurenţiu Ghiţă, altul în Irlanda de Nord - Marian Cristian Minae. Cel de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam, nu a fost găsit.

Zilele trecute, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile depuse de către doi dintre suspecţii crimei din 6 noiembrie 2023 de la Sibiu, împotriva deciziei de arestare preventivă emisă de către Tribunalul Sibiu.

A fost respinsă ca nefondată contestaţia depusă de Marian Cristian Minae. De asemenea, a fost respinsă ca tardivă și contestaţia formulată de către un alt suspect, Ghiţă Laurenţiu, împotriva aceleaşi încheieri din noiembrie 2023 a Tribunalului Sibiu.

Respinge ca tardivă contestaţia formulată de către contestatorul- inculpat G.L., împotriva încheierii penale nr. 105/CC/2023 din data de 19.11.2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu (...), pe care o menţine. Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul-inculpat M.M.C., împotriva încheierii penale nr. 105/CC/2023 din data de 19.11.2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu (...), pe care o menţine", se arată în soluţia pe scurt publicată joi pe portalul CA Alba Iulia.
Fiecare contestator-inculpat este obligat de instanţă la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia este definitivă. Iniţial, contestaţia formulată de către Minae ar fi trebuit să fie judecată de către CA Alba Iulia în data de 28 noiembrie 2023.

Potrivit un site de știri, la câteva ore bune de la atac, suspecții au mers la un restaurant din oraș, unde au aflat că afaceristul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Se pare că unul dintre complicii lor a mărturisit acum faptul că Costinel Cosmin Zuleam, cel care a fost și liderul jafului, a fost șocate când a aflat vestea despre decesul victimei sale.

Din informațiile rechizitoriului, acesta ar fi fost convins că doar l-a lăsat inconștient pe omul de afaceri și nicicum în stare gravă. De altfel, el ar fi mărturisit faptul că a crezut că „l-a lăsat bine” pe Adrian Kreiner și că doar „i-a dat somn” pentru că opunea rezistență.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni